Arama sonuçları: *

1. AntremanKoçuMünir

Bu sıstem alınır mı?

Ofis için 5600G 16 ramli bir bilgisayar bile fazlası ile iş görür. https://www.incehesap.com/nova-apu-tavsiye-sistem-fiyati-50965/
  2. AntremanKoçuMünir

RX6600'lü Sistem mi RTX3060'lı Sistem mi Almalı?

Vram olarak 12GB 3060 günümüzde daha iyi bir seçenek olabilir. Ama i3 12100F ile anı kurtarırsınız. İlerde mecbur kalıp 12400F güncellemesi şart... Alırken yapsanız fiyat avantajı gidiyor gibi. 20-23 bandında Ryzen 5600/12400F Rtx 4060 sistemlerde düşünülebilir.
  3. AntremanKoçuMünir

Rtx 4060 PC Önerisi Gerekli

22-23 civarında hazır sistemler var. Bende bekliyorum 20 bandında
  4. AntremanKoçuMünir

Çözüldü✓ Game garajdan bu ürünü alcam sizce nasıl

B550M-K için konuşuyorsak yok hocam. Ayrıca almanız gerekiyor.
  5. AntremanKoçuMünir

Bu senaryoda fan kesinlikle işinizi görür. Yükseltmeye gerek yok. Aynı durum ram içinde geçerli. Anakart yükseltmesi ilerde + ram takviyesi için kesinlikle gerekli. Misal ben şimdi ram yükseltmesi için ya ramleri satmam gerekir yada anakart yolcu 😂
  6. AntremanKoçuMünir

Bu biraz dediğim gibi keyfe keder. 20.900 liraya aldığım sistemde 200-300 e bakmam ramlerde 3600 MHz olsun derim. Oyun tarafında Max 1-2 FPS fark olur yada olmaz. Bütçenizi zorluyor ise anakartı yükseltin yeter.
  7. AntremanKoçuMünir

+900.liraya kesinlikle değer. Özellikle İlerde ram yükseltmesinde. Tamamen keyfi 200 lira farkla ramler 3600mhz Kingston olabilir. +450 lira fark ile soğutucu çift fanlı çift kule tasarıma geçilirse bu soğutucu istersen ilerde 5700x3d ile bile kullanırsın 😁
  8. AntremanKoçuMünir

Vatan'dan Hazır Sistem Alanlar Memnun musunuz?

Bu makine f/P açısından baya iyiydi. Hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum ve 2K monitör alıp high ayarlarda 60fps takılırdım. Neyse nasip değilmiş. Alan dostlara hayırlı olsun.
  9. AntremanKoçuMünir

26 olanı net alırdım 😁
  10. AntremanKoçuMünir

Vatandan bir çok sistem alıp sattım. Şimdi 5600G olan sistemi kullanıyorum. Şu sisteme denk gelseydim çekerdim bir tane. Önümüzdeki maçlara bakacağız
  11. AntremanKoçuMünir

SİZCE BU SİSTEM Alınır mı? ACİL ALICAM

İşlemci kesinlikle 7600 Anakart B650 yapılır. Opsiyonel olarak kasa Vento yapılabilir haricinde alınır.
  12. AntremanKoçuMünir

Rx 580 hazır sistem nasıl ?

Anlıyorum herkesin eli yatkın olmayabilir ama daha uygun fiyata parçaları alıp 300-500 liraya toplatabilirdiniz. Neyse olmuş artık hayırlısı olsun.
  13. AntremanKoçuMünir

Rx 580 hazır sistem nasıl ?

Valorant gibi online rekebatçi oyunlarda önbelleği yüksek işlemciler tavsiye edilir. Ryzen 5600 gibi. Şu FPS demek hata olur. Her güncelleme de artı veya eksi yönde değişiklik oluyor. YouTube üzerinden benzer sistemlere bakıp en azından bir fikir edinirsiniz. Keşke satın almadan sorsaydınız...
  14. AntremanKoçuMünir

17k'ya 3060 12 GB sıfır sistem alınır mı?

Bence alınabilir. 12400F yükseltmesi ile 18.400 liraya geliyor. Yakında yayıncı hazır sistemi gelmiyorsa değerlendirilir. Vade farksız taksit imkanı ve performanstan dolayı alınabilir.
  15. AntremanKoçuMünir

İnceHesap'tan bulduğum bu sistem nasıldır?

En basiti o kadar para verirsem o kasayı gamepower marka güç kaynağına emanet etmem. 🔥
  16. AntremanKoçuMünir

beyler benim nedense mini pc fantezim var

Geçen gün Asus Gr8 cihazı çok düşeş fiyata kaçırdım. Bende nostajik oyunlarda takıldığım için PlayStation boyutundaki makineler işimi fazlası ile görüyor. Bu tarz cihazları da kovalayabilirsiniz.
  17. AntremanKoçuMünir

GTX 1650 i5 3470 sistem alınır mı??

5000 dese anlarım ama 13 diyorsa o kişiyi engelleyip geçin.
  18. AntremanKoçuMünir

Çözüldü✓ Toplama pc mi Almalıyım Yoksa Hazir mı?

Hazır sistem F/P açısından iyi. Toplamada ise kendi zevkinize göre oluyor. Misal hazır sistemde giriş orta segment anakart varken ben dört ram slotu olan güzel mofset soğutmalı, ATX Anakart istiyorum. Çoğu sistemde istediğim özelleştirme yok. Mecbur saf performans diyip kendim toplayacağım.
  19. AntremanKoçuMünir

Vatan bilgisayar montajlı siparişiniz ne kadar sürede geldi ?

Genelde 4-5 gün içinde geliyor. Yalnız ikidir kızıyorum inatla aynı şekil gönderiyorlar... Ekran kartı montajlı gönderilmez. Vatan iki seferdir böyle gönderdi. Bende artık montaj yapmadan gönderin diyorum.
Top Bottom