Arama sonuçları: *

1. AshenOne

Hazır sistemmi daha avantajlı toplama sistem mi

Sistemin parasına göre değişir, nispeten orta-üst segment sistemlerde toplama daha ucuza geliyor genelde. Giriş segmentte çok ufak farklar oluyor.
  2. AshenOne

HANGİSİ DAHA MANTIKLI

Hocam google a yaz garanti, teknik servis vs. her konuda sıkıntı yaşayan var. Bana açılmış ürün gönderdiler 2 defa, kulaklıkta dip ses vardı ve kullanan bir çok kişiye sordum böyle bir sorun yok dediler. İletişime geçip yolladım baktıklarına dahi inanmıyorum sorun yok deyip geri yolladılar. Ürün...
  3. AshenOne

HANGİSİ DAHA MANTIKLI

Ben ve çevremin tecrübe ettiklerinden sonra bir sipariş bile vermedim buradan.
  4. AshenOne

Sizce değişmem gereken parça var mı

Ben de teşekkür ederim hocam :)
  5. AshenOne

Şimdiden hayırlı olsun sistem hocam, ben de sistem topluyorum aceleniz yoksa kovalayın parçaları cuma günler vs. 1-3k altına inebiliyor parçalar.
  6. AshenOne

attığım kartı al, şu an sisteme eklediğinden kat kat iyi, birisi 10 faz diğeri 17 faz, fazladan portlar ve pasif soğutmalı m.2 slotu vs.
  7. AshenOne

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSLJCK6F?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 bence bu anakartı alabilirsin
  8. AshenOne

amazonda işlemci 1k daha ucuz. 1759866233 aynı şekilde anakart da 1.4k daha ucuz
  9. AshenOne

İtopya ayıplı ürün arkasında durmuyor

Aynı şekilde ben de Corsair hs80 kulaklık almıştım, bazı ses tonlarında ve bazı ses seviyelerinde seslerde hafif cızırtı çıkıyordu. Kendileri yetkili servise yönlendirdi onlarda sorun yok deyip yolladılar. Anlayacağınız kimse ilgilenmedi mecburen o şekilde kullanıyorum. Mecbur kalmadıkça...
  10. AshenOne

hepsiburada izoly n12x alınır mı 2022

Hocam arkadaşların dediği gibi kesinlikle paranızı kaptırmayın. Size tavsiye vermek isterim. 7500 lira bütçe ile APU sistem alabilirsiniz veya parçaları tek tek siz alabilirsiniz. İşlemci tavsiyem Ryzen 5 5600g bununla bi kasa ortalama 7000-7500 civarına geliyor. İkinci el olarak almak...
Geri