Arama sonuçları: *

1. B

İTOPYA HAZIR SİSTEM 09.02.2022

Katılıyorum daha 15 gün önce vatandan rx 6600 i5 11400 lü sistemi aldım 11.5k ya bu fiyat şaka gibi anlamıyorum.
  2. B

İTOPYA HAZIR SİSTEM 09.02.2022

Alınmaz. 13k verdikten sonra rtx 2060 mı alınır ? Saçmalık.
  3. B

15k RTX 3060 sistem alınır mı

Valla 15 bine https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-tiger-ryzen-5-3600-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-24-p-35891 şu sistem de r5 5600x yaparsın + monitör de almış olursun 24 inç 144 hz bence daha mantıklı.
  4. B

İtopya benim için bitmiştir.

Ödeme yaptım kod geldi sonra sepetteki ürün adedi değişti dedi siparişi tamamlamadı parayı da çekmedi. Bu nasıl saçma bir iş.
  5. B

ElCapitan PC Uzun süre açılmama sorunu

Şimdi şöyle bir sorun da olabilir bilgisayarı çok yeniden başlatma kapatma gibi işlemler yaptıysan ssd içindeki windowsu bozmuşta olabilirsin diye düşündüm. Temiz bir format atmayı denersen iyi olur. Bir de bir şey daha soracağım diğer sistemden çıkardım demiştin hdd'yi hdd içinde bir şey yüklü...
  6. B

ElCapitan PC Uzun süre açılmama sorunu

Öncelikle hdd'yi sökün ondan sonra biosa girip bütün ayarları default yapın f5 tuşuyla yapılıyor sanırsam. Ondan sonra bir bakalım belki biosu karıştırırken yanlış bir şey yaptınız en doğru sonucu bu dediğim verir sanırsam.
  7. B

donanım arşivi V2 upgrade

Gtx 1050 ti şu an neredeyse mezarda kaldı denebilecek bir kart çoğu yeni oyunda mecbur en düşük ayarlarda oynayacak ve takılmaları çok olacak. Rx570 bile alsa şu ankinden kat kat daha iyi performans alır nasıl daha iyi bir şey toplayamaz acaba ?
  8. B

Bence kesinlikle çıkar çünkü rx 580 li sistem alabilirsin tahminimce ve gtx 1050ti dan daha fazla performans verdiği kesin.
  9. B

Arkadaşın dediği gibi elindeki sistemi 2k ya mı tam fiyat bilmiyorum tahmini söyledim satabilirsen üstüne de 2k bütçeni koyarsın daha iyi bir şey toplarsın.
Geri