Arama sonuçları: *

1. Belphegor

En fazla 20bin₺ lik hazır sistem varmı

Yıl sonunu beklemeni öneririm. Black Friday zamanı 19-20K'ya sistemler vardı. Yıl sonu indirimlerinde yine 19-20k olabilir.
  2. Belphegor

Sizce nasıl yapmalıyım

Benim zihnimde 3060'lı masaüstü, 4060'lı dizüstüye tokat atıyor ondan dedim. Eskiden aldığım için kötü bir anı bırakmış olabilir. Şu an nasıl bilmiyorum ama yükseltici falan kullanacaksa alabilir. Ama laptop alacak olsam 150k biriktirirdim. 30-40k'ya almam. Şahsi fikrimdir. Güncel olarak nasıl...
  3. Belphegor

Sizce nasıl yapmalıyım

Kaliteli bir laptop almayacaksan kesinlikle masaüstü. Ek olarak laptop kullanırken elin sıcaktan dolayı uyuşuyor. Onun için de ayrı bir taktik bulman lazım. Artıları var ve söyledikleri gibi yatakta falan takılabilirsin. Ayrıca yanında götürebilirsin. Ama performans olarak masaüstü daha güçlü ve...
  4. Belphegor

35k bütçeye hazır sistem önerebilir misiniz?

https://www.gaming.gen.tr/urun/175656/mesut-cevik-mc4-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-d6-1-click-oc-2x-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-indiana-jones-and-the-great-circle-hediyeli/ Buna hediye de varmış ama yükseltme yapması zor gibi duruyor. 4070'li sistem...
  5. Belphegor

Sizin siteye baktım ama işlemciler içime sinmedi. 7500F için MPK demişler ve MPK için sitelerde sürekli tartışma dönüyor. Bazıları alınır diyor bazıları alınmaz diyor. Diğer AMD Ryzen 5 7600 Tray'e baktım onda da fan yok.
  6. Belphegor

Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Ekran kartını 3 fanlı haline yükseltirdim. 2x16 ram koyardım ve m2 ssd'yi 1tb yapardım. Ama 36'yı birazcık geçiyor. O yüzden yıl sonunu beklemesi daha iyi olur gibi.
  7. Belphegor

Black Friday zamanı yani perşembe günü Ryzen 5600 + 4060'lı sistemi 18.8 veya 18.9'a aldım. Parça ekledim ve 19.9'a çıktı. Bugün aynı sistemi 24k'ya koymuşlar.
  8. Belphegor

https://www.itopya.com/modart-creation-v6amd-ryzen-5-7600gigabyte-geforce-rtx-4060-ti-windforce-oc-8gb16gb-ddr5512gb-nv_h25967 Ben olsam böyle bir şey alabilirdim. Ekstra 800tl verip 3 fanlı ekran kartı koyardım. Ama diğer arkadaşlar da fikrini belirtsin. Ya da yıl sonu indirimini...
  9. Belphegor

Vatandan aldıgım sistem nasıl?

İstersen iade et fakat sen bilirsin. Kalsın diyorsan hayırlı olsun. Ben amd işlemci ve nvidia ekran kartından yanayım. Gerçi hep amd + amd kullandım. Perşembe günü bu döngüyü kırdım ve 5600 işlemciyle 4060 aldım. Sana da öneririm.
  10. Belphegor

Ben de benzer sistemi perşembe günü aldım ve 18.9'a patladı. Biraz fazla geldi.
  11. Belphegor

Intel serisini sevmem o yüzden işlemciye bir şey diyemem, fakat ekran kartın iyi. Ben de 4060 satın aldım. Ek olarak linkin açılmıyor.
  12. Belphegor

Yeni PC Değerleri Normal mi?

Onlarda herhangi bir sorun yok. Bugün ram testleri hariç son testleri de yaptım. Aida64 ile 15 dakika stabilizasyon ve stres testi yaptım ve işlemci 73 derecelerde dolaştı. Max 75'i gördü ama genel olarak 73 derecede kaldı. M2 SSD için test yaptım ve onda da hızlar 2500- 2400 arası çıktı...
  13. Belphegor

Sadece uçlarındaki bakırda (fotoğraftaki uç kısımlarında) ezilme, eğilme var. Kökünde herhangi bir sorun yok. İndirimlere de bakacağım, çok teşekkür ederim.
  14. Belphegor

Hemen 10-12 dakika test yaptım ve ss aldım, fakat değerleri almamış. O yüzden yazıyorum. 125FPS ile 67 - 72 derece falan oldu. 1733167721 Olmadı geçen birisi bunu attı: https://www.amazon.com.tr/dp/B091H99FMB?m=A15SSGM7N6CCA&_encoding=UTF8&aff_sub4=9 Eğer elimdeki olmazsa bu ürünü alırım...
  15. Belphegor

Çok fazla test yapmadım henüz fakat bir sorun yok gibi geliyor. Çok teşekkür ederim bu arada! Sanırım dediğiniz şey bu 1733166391 Şu an X bir test yapmadım. Cpu-Z indirdim baktım her şey normal. Ama Furmark ya da cpu zorlama yapmadım.
  16. Belphegor

Bazen 4-5 sayfa pencere açınca işlemci fanı sesi yükseliyor. Stok olduğu için mi yoksa normal mi?
  17. Belphegor

Arkadaşlar herkese merhaba, yeni PC topladım ve çok uğraştım. Sıcaklık değerlerini sizlere sormak istedim. Ek olarak Recep Baltaş'ın gösterdiği bir ayarı da BİOS üzerinden yaptım. Ramleri 3200'e çıkarmış mı oldum tam bilmiyorum. (XMP Profil 1'i seçtim.) Sistem bu: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB...
Top Bottom