Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

LENOVO RTX 3050 (95W) ALINIR MI?

3050 ve 3050ti önermem birincil amaç oyunsa
  2. Berk Atmaca

amd gerçekten üzermi?

İşlemci olarak gözün kapalı alabilirsin ama ekran kartı bakımından şansına bağlı.
  3. Berk Atmaca

R5 5500 VE RX 5500 XT Alarak hata mı yaptım?

Aldıysan ve iade şansın yoksa veya uğraşamam kardeşim ben modundaysan hayırlı olsun. Uğraşırım diyorsan iade edip daha iyisini almak iadına sistem kovalayabilirsin. Sistem kötü değil asla öyle bir algıya kapılma ama daha iyisi var mıydı vardı. Nasipte bu varmış.
  4. Berk Atmaca

R5 5500 VE RX 5500 XT Alarak hata mı yaptım?

Genelde o tarz söylemlerde bulunanlar kıskandığı için yazarlar öyle şeyleri. Bir tık pahalıya gelmesi dışında problem yok bence.
  5. Berk Atmaca

Hikayeli oyunlar oynuyorum ( 60 HZ yeterli mi?)

Bak dostum saliselerin bile önemli olduğu oyunlar oynamıyorsan 60hz monitörünün olması sana dezavantaj sunmaz. Grafikleri fullersin olur biter. İleride para biriktirip kaliteli bir 144hz monitör alırsın cuk olur. 144 alacaksın diye kendini zora sokmaya değecek mi peki? Bunu sorgula
  6. Berk Atmaca

41 KG Kargo ağırlığı ?

1kg kendisi 40 kilo saf taş... neyse
  7. Berk Atmaca

Çözüldü✓ İzoly Kullanan Varmi Aranizda

Sırf merakımdan youtube'a yazmıştım 2 hafta evvel. Adamın biri ciddi ciddi memnun kalmıştı.
  8. Berk Atmaca

Çözüldü✓ BBL-Turko vs BBL-AsLanM4shadoW?

Bende öyle sandım. 1660'lı daha iyi
  9. Berk Atmaca

İ3 10100f+gtx1650 fps

Burada var
  10. Berk Atmaca

Beyler dolar artıyor artmadan PC oneri

Hocam dolar 7'yken de boyle dıyorlardı. Bekleyenlerin çoğu yine alamadı bir çoğu ise indirim kovaladılar. Bence acele etmek yerine indirim kovalamak en mantıklısı.
  11. Berk Atmaca

9bin tl hazır sistem tavsiyesi ve bu işlemci darboğaz yapar mı?

Çakması gibi bişey evet. Aynısı değil ama :D
  12. Berk Atmaca

9bin tl hazır sistem tavsiyesi ve bu işlemci darboğaz yapar mı?

1600af yapar kanka ki 2600 de ufak çaplı yapıyor diye biliyorum.
  13. Berk Atmaca

BU SİSTEM ALINIR MI ?

Alınır bence
  14. Berk Atmaca

bu apu sistem alınır mı sonradan gtx 1660 s alcam

İşlemci 2200g diye hatırlıyorum polluxtaki.
  15. Berk Atmaca

bu apu sistem alınır mı sonradan gtx 1660 s alcam

Şu sistemi öneririm. https://www.incehesap.com/lancool-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-49175/ Anakartı b450 yapın psuyu hydro k yapın bütçe el veriyorsa rami 2x8gb yapın.
  16. Berk Atmaca

Hangi sistemi almalıyım?

Parçalara baktım denedim değiştirdim. Her türlü Teknobiyotik daha ucuz oluyor. Önerim 3600'e ek bir soğutucu alıp PSU'yu 600w almanız.
  17. Berk Atmaca

Hangi sistemi almalıyım?

Ekran kartı tam çıkmamış. Tam model yazar mısın ? Bide Teknobiyotik bayram özel 5k'lık pcyi mi diyosun?
  18. Berk Atmaca

Bu Fiyata Alınır mı? 4.296TL

Arkadaşlar soruma cevap alamadım net bir şekilde. Şunları belirteyim; Oyun 2. planda işlemci gücü bana lazım ve dosyaları hızlı aktarmak için m2ssd tercih ettim. İlerde 8gb Ram daha ekleyip Sata bi sdd eklerim benim işimi çok güzel görür. Bu sistem bu fiyata alınır mi peki 🤗
  19. Berk Atmaca

Bu Fiyata Alınır mı? 4.296TL

Rx 580 8gb bana fazlasıyla yeter. Maks ets2 oynuyorum çoğunluk ise lol vb.
Top Bottom