Arama sonuçları: *

1. Berkylmaz

HAZIR SSİTEM BULDUM SİPARİŞ VERİCEM YARDIM EDERMİSİNİZ

Teşekkür ederim alıyorum 2k monitör de alıyım demi bu sistemin yanına 1734616856 Teşekkür ederim
  2. Berkylmaz

atabilirmisiniz bi bakayım 1734616331 Amd ekran kartıda olabilir bir fanlığım yok
  3. Berkylmaz

https://www.gaming.gen.tr/urun/559007/pc-hocasi-gg11-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4070-evo-oc-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Bu sistem alınır mı Bütçe 40k
  4. Berkylmaz

Monitör çözünürlüğü sisteme darboğaz yapar mı?

Sizde yazdığımı iyi anlamamışsınız önceki mesajımda detaylı anlattım buyrunuz okuyun
  5. Berkylmaz

Demek istediğim şe siz önce anlatmak istediğim şeyi anlayın ben 2 k ekran kartını 1080 p monitörde çalıştır mı demek istemişim sizce konuşmak için konuşmuşsunuz arkadaşın monitörü 1080p oyuna girdiğinde ekran kartı güçlü olduğu için tam güçle çalışamıyacak buda onu darboğaza sokucak monitör 2k...
  6. Berkylmaz

Ekran karti.2k bir kart monitör 1080p en fazla tam güçte çalışamayınca darboğaz yapıcak nasıl alakası yok
  7. Berkylmaz

Hikayeli oyunlarda darboğaaz yersin valoda falan sorun olmaz ama
  8. Berkylmaz

BU SİSTEM ALINIR MI YARDIM LUTFEN

gördüm cok teşekkürler
  9. Berkylmaz

sogutucuyu degısemıyoruz galıba
  10. Berkylmaz

teşekkur ederım
  11. Berkylmaz

o zaman öyle yapıp alıyorum
  12. Berkylmaz

https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ SİSTEM BUDUR ARKADAŞLAR DAHA IYISI VAR MIDIR
Top Bottom