Arama sonuçları: *

1. BurakHalil

Gaming Gen TR'den alınan kampanyalı hazır sistem bakın ne halde gelmiş!

Sadece zaman açısından mağdur olur yeni sistem alacaktır kesinlikle. Tabii bir süre kargonun gaming gene gitmesi gaming genin incelemesi sonra sistemi tekrar kargolaması uzun sürecektir 21 iş günü gibi.
  2. BurakHalil

bu sisteme daha sonra upgrade

2080 ile yaşarsın 2060 emin değilim
  3. BurakHalil

1050ti lı sistem nasıldır

500tl koyabiliyorsan kesinlikle bunu al koyamıyorsan 1050 ti da bir süre idare eder
  4. BurakHalil

BU SİSTEM İYİ Mİ? BU PARAYI EDER Mİ?

Fiyatını paylaşmamışsınız 😔
  5. BurakHalil

Turbox sistem alarak yükseltmek

çift çekirdek işlemci 2021 yılında ne kadar mantıklı tartışılır ayrıca monitörde var diye saldırdıysan diye söylüyorum 900p monitör
  6. BurakHalil

Aizen GX40 bilgisayar alınır mı

Original kankam zaten oynadığın oyunlara göre değişir ama valo falan oynatır rahat 3400gdeki vega dahili birimi baya iyi diye biliyorum bir süre idare eder seni paran olunca kart alır takarsın içine işletim sistemini kurmak 5 dk konu aç forumda cevap gelir
  7. BurakHalil

Leo 3APU | Game Garaj bu sistemi şu özelleştirmelerle düşünebilirsin monitöre de 1k bütçen oluyor bahsettiğim gibi konu açarsın iyi tavsiyeler gelir
  8. BurakHalil

21 inch not curved monitörleri bulabilirsin 1k ya kaliteli markalardan verdiği görüntü daha canlı olur hem ayrı konu açarsanız monitör veteranları yanıtlar
  9. BurakHalil

alırsınız kutudan ölü pikselle çıkar monitör insanlar internette kötü yorumlar yapmışlar hakkında turbox markasından hiçbir şey alınmaz
  10. BurakHalil

Dedim bu fiyata nasıl 24 inch curved monitör koyabiliyor bir baktım monitör turboxmuş
  11. BurakHalil

İzoly hades alınır mı

İzoly cennetten arsa verse alınmaz
  12. BurakHalil

bu pc çok ucuz değilim ?

Tam fiyat performans (!)
  13. BurakHalil

RX580 8GB VEYA 5500XT 8GB HANGİSİ ALINIR

5500xt alın geçin
  14. BurakHalil

Bu site güvenilir mi?

Teslimatta destekte geç dönüş yapıyorlar ama dönüş yapıyorlar