Arama sonuçları: *

1. ByEfe04

İZOLY OPTİMUS X İ5 9400F

6.5K paraya 1650 ve 9400F mi? Nitelikli dolandırıcılık.
  2. ByEfe04

TurboX Gamer Sistemlere Karşı Ön Yargı!

Bi IP banımız yok mu ? @Mehmet Yılmaz
  3. ByEfe04

Neymar ın Sistemi {Fotoğraf}

Olum adam ona mı bakar girer bi siteye filtrelemeden en pahalıyı seçip en pahalı parçaları koyar toplar kasayı :D Alırken fiyata bile bakmaz bence.
  4. ByEfe04

Neymar ın Sistemi {Fotoğraf}

Adam yıllık 36.000.000 İngiliz Sterlini alıyor arkadaşlar. TL karşılığı ise, 360.208.800,00 TL. Bilgilendirmek istedim, iyi forumlar...
  5. ByEfe04

YENİ DA MD 2 ÇIKTI !!

Monitör olmasa indirimli bir sistem olmazdı zaten, 4900 e 1650S ve 16GB Ram li PC farklı sitelerden de alınabiliyor.
  6. ByEfe04

Gamegaraj Pollux 3T-10 hazır sistem alınır mı ?

4K ya klavye mouse hediyeli, 10100F ve 1650S sistem mi? En iyisisin game garaj. :cool: 👌
  7. ByEfe04

İnce hesapmı Game garajmı

Bütçen nedir?
  8. ByEfe04

GameGarajdan bu bilgisayar alsam sorun yaşar mıyım?

''Çıkar gibi'' Durum öyleyse bu sistem alınabilir. 1607794437 Tekli çekirdekte yakınlar hatta 10400F daha iyi ancak 10400F daha ucuz ve çoklu çekirdekte çok daha iyi bir işlemci.
  9. ByEfe04

GameGarajdan bu bilgisayar alsam sorun yaşar mıyım?

Pahalı gibi hocam, M2 yerine SSD alıp işlemciyi 10400F ile dizersek bi 5700XT li sistem çıkar gibi.
  10. ByEfe04

Çözüldü✓ Agalar toplanın f/p kralı alınır mı?

Aldığımdan demiyorum istersen eskiden açılan konularak bak. MSI B450M A Pro Max anakart ve ASUS B450M K anakart yerine biostar b450mh ı öneriyor herkes ki nedeni VRM lerinin onlardan daha iyi olması. Ama sanırım sen anakartların ekran kartının performansını etkilediğini felan sanıyorsun...
  11. ByEfe04

:(👏🤦‍♂️ Tamam kanka nedeni 2080 in performansı gt 1030 oluyomuş ondan s2h koymuyolar... Arkadaşlar biri bu arkadaşa açıklasın olayı benden anlamıyo.
  12. ByEfe04

Bi saniye, Sen anakartların ekran kartının performansına etki ettiğini sanmıyorsun değil mi???
  13. ByEfe04

Bilmediğim konuda farklı bir konuya saptırayım ve çamur atayımda bilmiş gibi görüneyim :LOL: Neyse on saat de konuşsam burada sen anlamayacaksın boşver gitsin ben sana inanabileceğin birini etiketleyim görürse bu anakartın sandığın kadar kötü mü iyi mi olduğunu kısaca yazar. @crazyreign
  14. ByEfe04

Nedeni Asus ve MSI kadar sevilmemesi. :D Ama bir bakıyoruz iki markanın da B450 modelli bir anakartından daha iyi :D
  15. ByEfe04

Valla alakası yok desem inanırmısın bilmem şu zamana kadar sesinden hiç rahatsız olmadım hatta duymadım bile :D
  16. ByEfe04

Arkadaşlar anakartın neresi kötü bunu ben de merak ettim :D? VRM olarak şöyle diyim b450m a pro max çöpünden ve b450m K dan daha iyi. Bir kötü yanı var o da maximum 3200MHZ RAM desteği olması, onun dışında bios u da gayet anlaşılır.
  17. ByEfe04

Bu PSU yüksek performanslı sistemler için alınmaz demeyimde alınmamalı evet doğru fakat sorunu da yok, C4 işte çok kötü bi elektrik verdimmi parçalar gg felan diye düşünüyorsan öyle bir durum da yok. Eğer yüksek performanslı bir sisteme alınıyorsa idarelik alınıp kullanılır sonra da para olunca...
  18. ByEfe04

Alınır fakat işlemci warzone BF gibi oyunlarda ciddi darboğaz yapar. Diğer oyunlarda da yapar hatta, 3500X in 1080P sınırı 2070 Süper, üstü kartlara darboğaz yapar.
  19. ByEfe04

İ5 9400F RX 5500XT 8GB RAM sistem nasıldır?

Geçen geçmiş, hayırlı olsun güzel sistem kötü değil de daha iyisi olabilirdi internetten alarak.
  20. ByEfe04

3200G ve 16gb ramli sisteme ekran kartı şart olur mu?

Hocam şunu demek istiyorum ekran kartlı bir sistem alabiliyorken apu sistem aldıysanız geçmiş olsun çünkü apu sistemler bütçesi düşük olan arkadaşlara ileriye yönelik idare etmesi için olan sistemler.
Top Bottom