Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

Sistemi satıp dizüstü almak ?

Sizce bu sistem ne kadara satılır ? Ayrıca 30.000₺ - 35.000₺ civarına RTX 4000 serisi laptop önerir misiniz ?
  2. Charles Darwin

Sistemi satıp dizüstü almak ?

Masaüstü bilgisayarı monitör ve klavye dahil olmak üzere satıp RTX 4000 serisi bir laptop almak mantıklı mı? SİSTEM ÖZELLİKLERİ İNTEL İ7 11700KF İŞLEMCİ SE-224-XT İŞLEMCİ SOĞUTUCU MSİ B560 TOMAHAWK Wİ-Fİ ANAKART ZOTAC TWİN EDGE RTX 4060 Tİ EKRAN KARTI KİNGSTON FURY BEAST 2X16 3200mHz 32 GB...
  3. Charles Darwin

amd gerçekten üzermi?

Aynı durumu ETS 2 oyununda bende yaşadım olay görüntüleycisi üzerinden bakınca neyin hata verdiğini görebilirsiniz
  4. Charles Darwin

amd gerçekten üzermi?

2022 Mayıs ayında bilgisayarı topladım ekran kartı olarak Asus Dual RX 6600 aldım ama bir kere bile wattman hatası sürücü silme gibi sorunlarla karşılaşmadım şuan tek yaşadığım problem ETS 2 oyununda bu sorun oyuna girdikten yaklaşık 15 dakika sonra DirectX sürümünde amdxx64.dll hatası verip...
  5. Charles Darwin

Hangi ekran kartı daha iyi ? GAMİNG GEN Güvenilir mi ?

Ekran kartı mümkünse Asus olsun en çok sorun yaşayan kişiler XFX - SAPPHİRE markalarında yaşıyor (AMD için geçerli)
  6. Charles Darwin

bilgisayarım ve Monitörüm kaç TL eder?

Ben 8-9 arası düşünüyorum karar sizin
  7. Charles Darwin

Bilgisayarımın Değeri Ne Kadar?

Ben i7 7700 + 1050 Ti Gaming X bilgisayarı Aralık ayında 7.000₺ fiyata sattım şuan kaça gider bilmiyorum ama buradan hesap et işte aşağı yukarı
  8. Charles Darwin

Bu ikinci el bilgisayar alınır mı ?

Eylül ayında satışa çıkmış ama bir sorayım bakalım ya adam piyasayı takip etmiyor ya da ilanı silmeyi unuttu
  9. Charles Darwin

Bu ikinci el bilgisayar alınır mı ?

Arkadaş 13.750₺ fiyata satıyor değer mi sizce ?
  10. Charles Darwin

10k sistem onerisi var mi cok kararsizim

Hangi konuda kararsız kaldın ?
Top Bottom