Arama sonuçları: *

1. Conqureor

6500 tl ye sistem önerisi

daha fazla bütçeyi aşamam arkadaş için topluyoruz.
  2. Conqureor

Çözüldü✓ 2. El 1300 TL'ye Ekran Kartsız R5 1600 Sistem Alınır mı?

AMD İşlemcilerde grafik birimi yok?? Ryzen 5 3200g ? 3400g birsürü var.
  3. Conqureor

Çözüldü✓ 2. El 1300 TL'ye Ekran Kartsız R5 1600 Sistem Alınır mı?

O dediğin tüm işlemcilerde olmuyor.
  4. Conqureor

Pc Satıyorum ne kadar eder

Hocam 2. el onuda göz arda etmeyelim Kasa kötü psu kötü ekran kartı oyunlarda çok güçlü değil Koltuk en fazla 500tl dir monitör klavye mouse falanda 600 civarı olsa 1100 olsun hadi Sistem dediğim gibi bazı parcaları problemli ve 2. el rx580 e çok talipte yok zaten.
  5. Conqureor

Uyar demişsin uyarıyım kankam Zaten sıfır rx580 lı sistem bulunuyor artık ve rx580 lı sisteme o kadar alıcı yok 7 ye bile zor satar Monitör ve kulaklık çok kaliteli gözükmüyor ekipmanlar en baba 1bin eder en fazla 7.5 falan satabilir.
  6. Conqureor

en çok 6-7 bin falan eder kimsenin rx580 lı 2. el sistem isteyeceğini düşünmüyorum.
  7. Conqureor

Bu sistem alınabilirmi? (itopya)

https://moleculepc.com/urun/neon-ms/ burdan alma şansın varsa herşeyiyle daha iyi bir sistem.
  8. Conqureor

7000 ₺ bütçede en iyi sistem önerisi

Bu sistem cidden bu kadar ucuz mu? Piyasa yavaştan düzeliyor sanırım
  9. Conqureor

6700xt 5600x 12.000TL büyük indirimler

Arkadaşlar dandik demişsiniz ama parça değiştirebilir ve fiyat yine ucuz oluyor her şekilde alınır.
  10. Conqureor

Sizce bu sistem güzel midir?

r5 5600x oyunlarda ezip geçer 3700x i eğer oyun oynamıcaksanız alabilirsiniz anakart olmamış daha yükseltmeye çalışabilirsiniz ama herşeyi düzgün yapıncada çok pahalı oluyor gibime geldi.
  11. Conqureor

7740 TL'ye Bu Sistemi Aldım nasıl?

bu zamana göre harika fiyat ama olmayadabilirdi almadan oncede bi danışsaydın eğer kötü sistem olsaydı yazık olurdu.
  12. Conqureor

11k Hazır Sistem Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/26558/mantis-1660s-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ monitör ...
  13. Conqureor

Hangi sistem daha iyi?

mükemmel değil patlamaz ama sıkıntı çıkarabilir
  14. Conqureor

Hangi sistem daha iyi?

gaming gen psu su ve ekran kartı 2 fanlı
  15. Conqureor

4.500 bütçe oyun bilgisayarı

300 tl açık kalması yerine ssd yi m2 yapıp kasayı yükseltmek daha mantıklı değil mi hocam (ayrıca sogutucu almaya gerek yok o işlemcide)
Top Bottom