Arama sonuçları: *

1. DeSouzab

Alacağım Masaüstü PC Nasıl

Do Doğrudur hocam ben amdden ziyade bugüne kadar intel kullandığım için fazla hakim değildim ama sizin söylediklerinizle amd hakkınsa bilgilendim
  2. DeSouzab

Elimdeki laptopu sattıktan sonra yüksek ihtimalle senin attığın sistemi alırım
  3. DeSouzab

Aralarında pek fark yok gibi 1732876078 Evet haklısın ama İleriki zamanlarda amd Ryzen 5 eski kalmazmı? 3 5 yıl gibi bir sürede
  4. DeSouzab

Evet şimdi baktım onu ve vram ı gözden kaçırmışım ama işlemcisini 2 kasadan birinide alsam ryzen 7 ye yükselteceğim senin attığını ryzen 7 ye yükseltince fiyatı 41 bini buluyor benim attığğım ryzen 7 + monitör ile 34 bin oluyor diğerlerini sonra yükseltirim diyorum ama vram olarak geride kalıyor...
  5. DeSouzab

Ram ve işlemcisi daha düşük ama ekran kartı daha iyi attığım sistemin son haline göre özellikle fiyatıda uygun bunu alabilirim onun yerine teşekürler
  6. DeSouzab

Depolama ve ramı bende farkettim ileride onları yükselmeti düşünüyorum, şu anda yapamam Oyun olarak genellikle AAA Hikayeli oyunlar. Onlar Dışında Squad, Ready Or Not, R6S, Tarzı Oyunlar
  7. DeSouzab

Herkese Selamlar Laptopta Hayır Olmadığı İçin Masaüstüne Geçmeye Karae Verdim Sizce Nasıl Bu Sistem Genelde AAA Hikayeli Oyunlar Squad R6S Ready Or Not Vb. Oyunlar Oynuyacağım (İleriki Zamanlarda SSD Ve RAM Yükseltmesi Yapacağım) Kasa ...
  8. DeSouzab

Çözüldü✓ 8500 Tl'ye Bu Pc alınır mı??

Kendimi aşşırı fazla zorlasam borç alıesam12 bin çıkarabilirim ama sağlam sistem olursa ortalama bir sistem için 9 bin çıkarabilirim. Mardindeyim
  9. DeSouzab

Sıfır dizmeye kalkışınca bu bütçe ile bi yeri güzelse diğer yeri kötü oluyor 2 3 kere denedim fiyatlara baktım çok iyi şeyler çıkmadı
  10. DeSouzab

Sahibindende çokça pc buldum ancak kendi bölgeme yakın 2 tane tek pc bulabildim ikisinde siteye attım başkada bulursam atacağım
  11. DeSouzab

Yardımların için teşekürler dostum 🙂
  12. DeSouzab

Fazla bir beklentim yok zaten pcden sağlam 2 3 oyun açsın şu anlık yeterli benim için 6000'e düşürebilirse fiyatı iyi olmazmı sence? 1727040132 Bende o fiyatlara düşürmeyi deniyorum
  13. DeSouzab

Bu fiyatlarda önerebileceğin bu fiyatlarda başka bir pc varmıdır acaba? 2.el veya sıfır olması önemli değil varsa atarsan sevinirim dostum
  14. DeSouzab

Fiyatı uygun olan parçalarını değiştirmeyi düşünüyorum ayrıca 7000 ile 6500 arası bir fiyatada alabilirim belki
  15. DeSouzab

Aynı şeyi kast etmiştim bende hocam
  16. DeSouzab

Fiyat performans?
  17. DeSouzab

F/P Olması çok önemli değil istediğim oyunları iyi düzeyde kaldırablsin beni götürsün yeterli bana ama yinede 15k beni aşıyor
  18. DeSouzab

Daha indirim deneyeceğim 8500 tl benimde kafama pek yatmadı
  19. DeSouzab

Pazarlıkla 8500 tl ye indirebildim zaten 8000 ile 7000 arasını denşyeceğim
  20. DeSouzab

Takip edeceğim teşekür ederim yardımların için 🙂
Top Bottom