Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

Yardım sistem sipariş verdim iptal etme

Kardo pahalı bu bu fiyata daha iyisi bulunurdu da. Direkt iptal edebiliyorsun kardo siparişlerden ben öyle biliyorum
  2. Demacia'lı Master Yi

Oyun ve günlük kullanım için bu sistem alınır mı

Alınır bence gayet yeterli
  3. Demacia'lı Master Yi

Bu sistem alınır mı acil yardım lütfen

Düz hesap 30K'ya alınır gibi kral f/p ürünü.
  4. Demacia'lı Master Yi

Vatandan hazır sistem aldım/yardım

Pardon onu görmemişim. Senin dediğini yapması daha mantıklı kral kb.
  5. Demacia'lı Master Yi

Vatandan hazır sistem aldım/yardım

2x24 yapmak yerine 1x24 yap yanına da 1x16 yap daha uyguna gelir. 24GB önerim de bu cl değeri biraz yüksek olmasına bakma güzel parçadır. Kral vatandan 2x24 yapmak sıkıntı dışarıdan daha pahalıya satıyorlar. Tek alması dışarıdan daha ucuza gelir.
  6. Demacia'lı Master Yi

AMD 5 5600 RTX 4060'lı sistem

Yok bu haliyle de gayet yeterli. Zaten ileride imkanın olursa yükseltirsin. Şimdiden hayırlı olsun.
  7. Demacia'lı Master Yi

Dediğim gibi 12GB VRAM ve üstü dememim sebebi de ileriye dönük olsun diye demem. Ve diğerlerine bakma ne dedikleri hakkında bir fikirleri yok PC gayet güzel. İmkan dahilinde ise İnno3d 4060 Twin x2 16GB 5935₺ olanı seçmen fena olmaz.
  8. Demacia'lı Master Yi

Kral ekleme yapmadan alsın işte onu diyorum 25k normal fiyat ki işlemci daha iyi konu sahibinin yolladığında.
  9. Demacia'lı Master Yi

Konu sahibinin attığı önbellek 35MB ve 32GB ram var sistemde ve de 1TB m2.ssd de var. Senin güzel dediğinde ise 16 ram 32MB önbellek 512GB m2 var ve de anakart 5100 olmasına rağmen 3200 takmışlar. Sen neye dayanarak bu yukarıda ki arkadaşın attığına konu sahibinin sistemden iyi dedin. Adam o...
  10. Demacia'lı Master Yi

Kral diğer sitelerde de bak hazır sistemlere hemen hemen aynı fiyatlarda ve alınır.
  11. Demacia'lı Master Yi

Alınır kral hayırlı olsun ama ekran kartı seçeneğinde 12GB VRAM 4060 modeli var ise onu seçerek al yoksa da alınır.
  12. Demacia'lı Master Yi

Bu sistem alınır mı ??

Sadece RAM ekle kral 32 yap tamamdır alınır.
  13. Demacia'lı Master Yi

İtoya Bilgisayar için bilgilendirme

4060 12GB fena değildir ama eğer imkanın yoksa RX modellerine bakmanı öneririm 6900 XT ve bir tık yukarısı da olabilir. İlla RTX diyorsan da 3070 veya 4060 12GB VRAM modellerine bak. 1731950994 Kral devalüasyon yaklaşıyor inan değer şu an alamadığın şeyleri 1-2 ay sonra hiç alamayacaksın.
  14. Demacia'lı Master Yi

Tebilion Bu Sistem Alınır mı?

RAM'leri değiştir CL40 yüksek bir değer düşük CL değerine bak değiştir.
  15. Demacia'lı Master Yi

İtoya Bilgisayar için bilgilendirme

Ekran kartını değiştirebiliyorsan değiştir yoksa alma bu sistemi bu kadar etmez. GEleceğe dönük en az 12GB VRAM olmalı
  16. Demacia'lı Master Yi

Ryzen 5 7500f ve asus 4060 ekran kartı bu fiyata alınır mı

Alınır da agam daha ne olsun istiyorsun tam f/p
  17. Demacia'lı Master Yi

Pc parasını hak ediyor mu

indirim kovala kardo bu parayı hak etmiyor da işlemcisi ekran karrtı kısaca dalak ciğer sıkıntılı bi cihaz
  18. Demacia'lı Master Yi

36.5 k ya sistem nasıl sizce her oyunu rahatça oynayabilir miyim

Ekran kartını değiştir bence kardo laptop almıyorsun sonuçta. Biraz zorlayıp 7800 veya 7700 xt falan alman daha iyi olur. DLSS-RTX muhabbeti var biliyorum fakat kas gücü çok az biraz daha açılırım dersen de 12gb 4070 modeline falan zorla. 8GB ileride az kalacak laptop da 4GB bile kâfi olur fakat...
  19. Demacia'lı Master Yi

10-13k hazır sistem önerisi arada oyun oynamalık

İkinci el bak bence ya da bu fiyata orta işlemcili i5 8.nesil falan alıp onu zıblatmak olur.
Top Bottom