Arama sonuçları: *

1. D

Vatan Bilgisayar RTX2060+10400F sistem stok olmadığı halde zamlanması

bugün 7096 düşürdüler 1 saat sonrada o fiyata çıkardılar yakında stok gelmesi olası bence
  2. D

Vatan Bilgisayar RTX2060+10400F sistem alınır mı?

onu sal bunu al kardeş https://www.vatanbilgisayar.com/intel-10400f-asus-dual-rtx2060-evo-prime-b460m-k-samsung-500gb-ssd-16gb-ram.html
  3. D

Vatan Bilgisayar RTX2060+10400F sistem alınır mı?

bende onu bekliyorum gelinc alacağım
  4. D

Bu sistem alınır mı ?

kardeş kafan mı iyi eski konuları hortlatıp duruyon he
  5. D

Vatan iNTEL hazır sıstem?

bizim milletten bazılarının ana mesleği fırsatçılık bi al sat bide fırsatlıçık biliyorlar zaten o yüzden teknoloji bu halde kafaları anca kurnazlıkta
  6. D

hocam diğer siteler stok yenileyebiliyorlarken koskoca vatan neden yenileyemiyor anlamış değilim yani
  7. D

hocam sizce gelir bu mi bu sistemler vatana ben 2 3 haftadır bakıyorum bu fiyat bantlarındaki hiç bi sistem stoğa girmedi ekran kartları söküp satmış olma ihtimalleri nedir sizce
  8. D

AHHH olsada alsak be kardo stoklara gelmez bence bu sistemler :(
  9. D

VATAN BİLGİSAYAR OEM HAZIR SİSTEM

anladım hocam teşekkürler
  10. D

ben bakıyorum bayadırda hiç göremedim hocam en son ne zaman görmüştünüz ankara yaşıyorum gider mağazasındanda alırım yani
  11. D

ağam stok yok stok :(
  12. D

Max 6500 tl ye hazir sistem onerirmisiniz

bu site ve sistem güvenilir mi arkadaşlar
  13. D

inventus hangi sistem sizce?

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
  14. D

Vatan hazır sistemler

önerdiğiniz sistem var mı hocam vatan evime yakın olduğu için direk gidip alabilme imkanımda var hiç beklemeden
  15. D

Vatan hazır sistemler

hocam 5700xt fazla kaçar o kadar ekrana kartına gerek yok sağolun yinede 1660s 2060 veya 5600xt li olursa daha iyi olur
  16. D

Vatan hazır sistemler

Dostlar stoklar yenilenmiş gibi fiyatları fena değil gibi vatandan önerdiğiniz hazır sistem var mıdır 1660s 2060 veya 5600xt li bütçe 6.5 7. 7.5k
  17. D

Teknobiyotik Hazır Sistem

teşekkürler dostum
  18. D

kasa biçimleri hoşuma gittiği ve stokları mevcut olduğu için aklıma yatmıştı gamegarajdaki kasa şekilleri pek hoşuma gitmedi bu sebeple önerdiğiniz başka siteler varsa önerilere açığım
  19. D

Teknobiyotikten 6 6.5 7k bütçe ile önerdiğiniz hazır sistem var mıdır teşekkürler
Top Bottom