Arama sonuçları: *

1. Dutch

51.000 TL'ye Bu Kasa Alınırmi?

4070ti super 7900gre'den çok daha iyi bir kart. Benzer fiyatlara ti super kartlı sistem bulunabilir. Pek mantıklı değil bence 7900gre
  2. Dutch

26K ya itopyadan bu sistem alınır mı??

Ederinden çok pahalı, alınmaz
  3. Dutch

Bu sistem alınır mı?

😂
  4. Dutch

Bu sistem alınır mı?

Bu konular troll mü acaba diye merak etmiyor değilim. 28kya 3060 sistem atılmış ama bu ddr5 denmiş.
  5. Dutch

Gaming gen tr neden bukadar ucuz güvenilir mi ?

Evet 2kda oynuyorum. Bu ürünü kullanıyorum indirimde 6300e almıştım. https://www.amazon.com.tr/Acer-Monit%C3%B6r-ZeroFrame-170Hz-400nits/dp/B086DC3WR9?ref_=Oct_d_obs_d_12601904031_4&pd_rd_i=B086DC3WR9 Fark kesinlikle var. 2k görüntü kalitesi 1080pye göre harika. 27 inch kullanıyordum zaten...
  6. Dutch

Sistem tam 2k sistemi. Tomb raider oyunlarını oynamadım ama rdr2 cyberpunk valorant cs gibi oyunlar oynadım. Rdr2 de 110-120 fps alıyorum her şey ultrada. Cyberpunk yine rt dahil her şey açık ve ultrada ortalama 100fps. Valorantta 400-450 cs2de 300-350 fps. Sistem gayet tatmin eder uzun süre...
  7. Dutch

Kargocu zarar verir mi derken neden versin :D . Gayet güzel paketliyorlar herifler kargoyu alıp üzerinde zıplayıp arabayla üstünden geçmediği sürece bişey olmaz. Sistemi test ediyorlar yollamadan windows yüklü geliyor ama lisanslı değil. İnternetten 100 lira civarına e lisans alıp aktif...
  8. Dutch

Ucuz değil ortalama aslında. Sadece bazı sitelerde absürt fiyata satıldığından ucuz gibi geliyor. İtopya falan rezalet o konuda. İncehesap itopya buralarda dalga geçer gibi fiyatlar var. Güvenilir. Attığınız sistemin aynısını aldım 2 aydır kullanıyorum
  9. Dutch

Çözüldü✓ Bu hazır sistem hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı?

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın
  10. Dutch

İşlemci soğutuc kesinlikle lazım ama aciliyeti olan bir durum da değil. Kendim 7500f 4070 sistem kullanıyorum işlemci en fazla 87-88 dereceyi gördü ama mevsim kış onu da düşünmek lazım. Yazın bu işlemci resmen yanar ki 88 derece de fazla bence. Ben soğutucuya şimdi para vermektense ssd'yi 2tb...
  11. Dutch

Ben 4060ti 8gb'ın para israfı olduğunu düşünüyorum. Şahsi düşüncem katılmayanlar olabilir tabi. Biraz daha fazla fps alacaksınız diye ddr5 7500f'li bir sistem almak yerine ddr4 bir sistem bence alınmaz. Ryzen 5 7500f olan ddr5 4060 bir sistem alıp ileride sadece ekran kartını değiştirip devam...
  12. Dutch

Bu sistem alınır mı görüşleriniz önemli

Vatan böyle sistem yapıyor muymuş. Genelde facia kazık oluyordu fiyatlar. Öyle inanılmaz uygun değil tabi ama alınır iyi duruyor fiyat. Tabi 19-20 k için diyorum 16k değil
  13. Dutch

Vatan Bilgisayar Hazır Sistem Alınır Mı?

Yok ben ısınma konusu için demiştim bir süre idare edilir diye. Yoksa bütçeyi aşıyor sadece örnek amaçlı atmıştım çıkılabilirse diye. AM5 soketli sistem daha iyi olur aslında ama onda da 7500f kullanılıyor ve 24lere çıkıyor fiyat. Yani ileride ortalama 25 bin liralık 4070 super alacağım...
  14. Dutch

Psuyu özelleştirme kısmından değişebilirsiniz. Uygun değiştirme yoksa da onu elersiniz.7500F stock soğutucu ile kendim kullanıyorum 87 dereceyi geçmedi. Evet ısınıyor ancak kış ayındayız. Birkaç ay sonra soğutucu alınabilir çok sorun değil o. 3060'a 21k vermek bilmiyorum biraz parayı çöpe atmak...
  15. Dutch

Alınmaz. 3060'a o kadar para vermeyin. https://www.gaming.gen.tr/urun/359819/optima-4060-intel-i3-12100f-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  16. Dutch

Hazır f/p sistem ariyorum

Kendim r5 7500f 4070 sitem kullanıyorum. Valorantta ortalama 400 fps alıyorum. DDR5 7500f bir sistem bence güzel gider genel olarak valorant oynuyorsanız. Ekran kartı olarak 4070lere çıkmaya çok da gerek yok daha çok valorant cs gibi oyunlar oynuyorsunuz galiba. Bu sistem gayet tatmin edecektir...
  17. Dutch

30-32 k hazır sistem önerisi

Bütçeyi arttırmanız mümkün olursa bu https://www.gaming.gen.tr/urun/359970/sunrise-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ 1706134297 33'e çıkabilirseniz bu...
  18. Dutch

Hazır f/p sistem ariyorum

Kusura bakmayın ama o kadar kötü bir konu açma şekli ki. Cevap bile vermeyecektim aslında da yazayım dedim. Bütçe yok, beklenti yok. Bodoslama f/p sistem demişsiniz. 70 bin liralık sistem atayım o zaman size böyle bir mantık mı var. Tüm oyunlarda güzel fps alabilecek sistem ne demek. Güzel fps...
  19. Dutch

Çözüldü✓ 4070 ti super sistem

Tr fiyatlandırmasını beğenmesem de kart çok güzel. 16gb vram olması harika. Paranız varsa ve indirimli sistem kovalayamam çabuk bitiyor zaten diyorsanız alınır
  20. Dutch

Gaming hazır sistem ekran açılmıyor

Monitorun kablosunu anakarta takmış olabilir misiniz? Ekran kartına takmanız lazım
Top Bottom