Arama sonuçları: *

1. E

Masaüstü performans bilgisayarı için önerileriniz?

Sağlam bi sistem toplayıp 60 hz monitörle oynamak pek mantıklı gelmedi reisim. Bence monitör dahil bi hazır sistem denk getir
  2. E

İtopya Sistem Alınır mı?

Ekran kartsız bir yere kadar bence biraz daha para biriktirip ekran kartı olan sistem alın 💣
  3. E

Bu Sistem Alınır mı ?

Reis ryzen 5 5500 İşlemcim var. Şuan için ısı sorunum yok ama sence uygun fiyatlı bi soğutucu önerir misin? Sıvı soğutmaya gerek yok diyorlar ama.
  4. E

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Gelir gelir sıkıntı etme
  5. E

İtopya hazır sistem toplanma süreci

Pckolikten hazır sistem almıştım tam 10 günü buldu gelmesi. Aşırı bir talep olduğu için gecikmesi doğal. Geç olsun güç olmasın. Hayırlı olsun sistemin ❣️
  6. E

Bu Sistem Alınır mı ?

Güzel alınabilir fakat yanında sıvı soğutucu illa lazım olur. Kasayı mesh olarak ayarlama şansın varsa ayarla.
  7. E

VOK-BIRTHDAY SİSTEM ALINIR MI?

Pckolikten hazır sistem almıştım. 2 hafta oldu hemen hemen geleli. Sistemden memnunum hiçbir problemi yok fakat ekran kartıyla ilgili ufak tefek problemler yaşadım. (kartın kendi problemi satıcı ve siteyle alakası yok) onları da düzelttim. Pc kolik güvenilir.
  8. E

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Oyun oynarken 1 saat sonra monitör kendi kendine reset atıyordu güç seçeneklerinden enerji tasarrufu yerine en iyi performans şekline getirdim diğer güç ayarlarından da (dengeli önerilen) yaptım Allaha şükürler olsun bidaha kendi kendine reset atmadı özellikle alt+tab yapınca resliyordu kasa...
  9. E

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Dostlarım yeni bir konu açtım. Onu okuyabilirsiniz.
  10. E

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Kargolamada güç kaynağı kablosunu koymamışlar. Aradım isim soy isim adres yazdım yarın gün içinde gelebilir dedi. Yönetimsel bi hata kusura bakmayın dedi. Ben şimdi gidip alcam bitane beklemeden :D
  11. E

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Valla bana aras kargo mesaj attı 15 martta verilmiş kargoya seninki de kargodadır reis bekle bakalım 1679055056 Agalar an itibariyle kargom elime ulaştı açayım kontrol edeyim yavaştan fotoları salarım :D :D
  12. E

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Benimde ayın 15inde saat 1 buçukta vermişler
  13. E

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Sana cevap yazarken kargo takip numarası geldi Allaha şükür gelir bugün 😂 1679039314 Kardeşim bu sizinki gibi nereden bakıyoruz tahmini teslimat saati falan ben bulamadım nereye tıklıycaz?
  14. E

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Reis mail mi geldi sana nasıl oldu süreç anlatabilir misin bu kargo takip numarasını nasıl öğrendin 1679037772 Ben 9 mart saat 10.00 da verdim
  15. E

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Hadi İnşallah bakalım dua ette bizimki de gelsin reis :(
  16. E

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Bende aynı şekil onla aramızda 25 kişi vardı ben öndeydim onunki geldi ben hala bekliyorum adam seçiyorlar heralde
  17. E

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Ona geldi ama siteye foto yükleyememiş bugün atacaktı bekliyoruz :D
  18. E

Pckolik Kargo Süreci Hk.

An itibariyle site yine çökmüş durumda :D
Top Bottom