Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Vergisiz PC'de kaç tl indirim oluyor?

Yaptıkları indirim altı üstü 1.500 TL ve onu da 6-9 ay sonrasında mı ödüyorlar? Ben de 9.500 TL'lik laptop 4-5 bin liraya düşüyor zannetmiştim. %16 indirim yapacaklar paramı 9 ay vermeyecekler mi? Hiç gereği yokmuş, onların olsun yardımları. :D
  2. Enivici Vokke

Bakın işte 2'niz de farklı bir şey söylüyorsunuz :D
  3. Enivici Vokke

Hocam bazıları da 4.000 TL indirim yapar fiyatı 5.500'e düşer diyor. Bazıları %16 indirim yapıyor sadece diyor. Hangisi doğru anlaımyorum.
  4. Enivici Vokke

9.500 TL'ye bir laptop alsam devlet bunun kaç TL sini geri ödüyor? 5.500 TL indirim mi yapıyor nasıl oluyor? Bazıları %16 indirim yapıyor demiş sadece.
  5. Enivici Vokke

Rx 6600 i3 10100f mi rx 6500xt amd ryzen 5 5500 mü

Hikayeli oyunlarda RX6600 ile i3-10100F sorunsuz kullanırsın ama Online oyunlarda beklediğinden düşük FPS alabilirsin.
  6. Enivici Vokke

Teknobiyotikten hazır sistem alacağım sizce nasıl güvenebilir miyim?

Ben kasamı teknobiyotikten almıştım sorun yaşamadım hiçbir parçasında. O zamanlar parçaların toplanması için + windows kurulması için 2 sine de ekstra para vermiştim o koymuştu sadece. Üzerine kapıda ödeme seçeneğini seçtiğim için de ekstra para vermiştim. Bayağı verdim ben :D
  7. Enivici Vokke

Nasıl monte edebilirim?

Takarsan iyi olur oranın 1 kapağı daha olması lazım ekran kartının o ucundaki metalin üzerine koyuyorsun kasanın kapağı
  8. Enivici Vokke

Bu sistemde Wattman olasılığı düşük müdür?

Donanımdan anlamak zorunda degılse gitsiin vatan bilgisayara en kazık sistemi alsın dönsün evine. Burada konu açıyorsa bir şeylerden anlaması gerekiyor. Bütçesi dahilinde en iyi sistemi almak istediğinden burada konu açıyor. AMD istemiyor olabilir, elbet saygı duyarım, en ufak sıkıntı...
  9. Enivici Vokke

Çocuğun babası amelelik yapıp oğluna PC alıyor sırf nvidia olacak diye bilmem kaç k fazladan para veriyor. Bırak PC'de sorun çıksın, tamirini internette araştırarak öğrensin. Hiç sorun çıkmazsa nasıl anlayacak donanımdan?
  10. Enivici Vokke

Bilgisayar kullanmasını bilmiyorsanız Nvidia alın arkadaşlar. Hatta vatan bilgisayardan falan direkt hazır sistem alın mazallah ekran kartını bile takmayı beceremezsiniz falan.
  11. Enivici Vokke

Aylardır rx 570 ile wattman yemedim. Yediğimde sürücü değiştiriyorum sadece. 2 yıl sürücü değişmiyim 2 yil wattman yemem.
  12. Enivici Vokke

Watmann parçalara da mı baglı bır seymıs? Ben watman yeyince amd versiyonunu degısıyom duzelıyo
  13. Enivici Vokke

Bilgisayarı Satıp Espresso Makinesi Alıyım Mı?

Gerçekten bilgisayarını satıp o makineyi alacağına inanan var mı?
  14. Enivici Vokke

İnceheeqp pc siparişi

Benim Amazon kargom bugün geliyor. Kolay Gelsin firması çalışmaya başlamış.
  15. Enivici Vokke

3070 ti 22 bin lira?

Easter'in para kazanmadığını mı düşünüyorsun?
  16. Enivici Vokke

3070 ti 22 bin lira?

Bu dolandırıcının kasasını almam.
  17. Enivici Vokke

Eastergamers E5 alınır mı?

Bithırsızının sistemini almayın. Gaming.gen'den de bir şey almam bir daha. Kredi kartı hırsızlarıyla ortaklaşa iş yapıyorlar.
  18. Enivici Vokke

Hayirli Olsun / Geçmi̇ş Olsun (mantis Gaminggentr)

Masaya bakarken 10 tane şeyi yere düşürdüm.
  19. Enivici Vokke

Inventus Unlost Eco V2 sistemi aldım H.O? G.O?

Sen de olmasan bu herifler nasıl para kazanacak. :)
Top Bottom