Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

RYZEN 5 5500+ RTX 4060 23000TL Değer mi?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-glacier-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-gainward-geforce-python-ii-8gb-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-50909 anakart b550 kasa deepcool yap al bence iyi şu anda
  2. Eren Güven

Casper Excalibur Hazır Sistemler (Kasa)

Videonun altındaki bot hesapların yorumlarını okurken gümledim
  3. Eren Güven

Bu hazır sistem alınır mı? (Bence alınır)

paraya kıy b650m k al 500 cigolayt ssd yetmez sonra 1 veya 2 tb bi tane daha alırsın. sistem iyi
  4. Eren Güven

Bu sistemde 4 k oynama şansım var mı ?

Geçen 3080ti la bile yağ gibi oynadım 4k da. Her oyunu full ultra oynatmıyodu gerçi ama RT açılmayan oyunlarda 3080ti bile hala taş gibi. 4070ti 16gb rahat rahat 70-100fps oynatır 4k da
  5. Eren Güven

İTOPYA dolandırıcıdır ? Mağdur olmamak için alışveriş yapmayınız ?

SSD sağlığı kötüyse ondan yapar. Bi de temiz bi format çek düzelir
  6. Eren Güven

Niye 0 FPS si vermesin. Kartı sen kullanmaya başlayınca sıfır da olsa ikinci el oluyo zaten. Kullandıkça oyunda aldığın FPS düşüyo mu? 1705580544 Vatan'a sistem toplatmaya gidiyosan bil ki fena şekilde dolandırılacaksın. Aynı şekilde itopya vs. gibi yerler de öyle. Mağazadan sistem toplatılmaz...
  7. Eren Güven

Daha sistem montajlanmadan önce iade etmek istemiş
  8. Eren Güven

Burası neden bu kadar ucuz?

Ekran kartları ikinci el muhtemelen. Böyle yerlerden almayın derim
  9. Eren Güven

DA-G8 HAZIR SİSTEM STOK FİYATI

Onu diyorum işte 🤣 imzamdaki sistemin imzada yazmayan ekstraları ve ekipmanlarıyla beraber bana maliyeti 70k yı geçmedi. Tabi ben Aralık ayında başlamıştım toplamaya ve parça parça indirim kovalayarak aldım çoğu şeyi. Ama yine de 80k ya benimkine benzer bi sistem toplanır.
  10. Eren Güven

DA-G8 HAZIR SİSTEM STOK FİYATI

8k değil hocam 2 kat zam gelmiş galiba bu fiyata fıstık gibi sistem toplanır
  11. Eren Güven

Pc Kolik yeni ddr5 4060ti sistem

Fiyatı normal geldi bana
  12. Eren Güven

Merhaba Arkadaşlar Ekledim cihaz almayı düşünüyorum sizce nasıl

Ama 13700kf ye göre iyi fiyat olabilir ekran kartı ve işlemci 35 k ediyo zaten
  13. Eren Güven

Oyun oynayacaksa 13700 gereksiz oluyo. Ben bile ayda 2 3 defa render alıyorum fazla geliyo bana
  14. Eren Güven

PSU bomba gibi. Bu paraya belki 4070 ti lı sistem bulursun pahalı geldi bana
  15. Eren Güven

Sizce Yakında 20k ya 7500F + 4060 sistem gelir mi?

belli olmaz da ben sanmıyorum
  16. Eren Güven

Max 20 k Hazır sistem önerisi

Bir arkadaşıma 1080p oyunculuk için bilgisayar lazım. Sadece kasa için 20k ya kadar bütçesi var bildiğiniz f/p sistem var mı?
  17. Eren Güven

İzoly rtx4090 sistem 401.776 tl

Burdayım kankam, dün sormuştum bugün cevabı yayınlamışlar gerçekten hızlı ve kaliteli bir firma. Aldım hemen sistemi asdfghjklşi
  18. Eren Güven

Çektim 4 tane zaten kaçar mı hiç
  19. Eren Güven

Kuduruyorum çıldırıyorum asfgkfkekdjsks LoL balo GTA 5 anaskgltkrmfkdmdndmsm
Top Bottom