Arama sonuçları: *

1. ErselMert

İtopyanın hazır sistemlerini mağazada bulabilir miyim?

hazır sistemin parçalarının montajını beklemeden alabiliyor onu kast etmiştim :)
  2. ErselMert

İtopyanın hazır sistemlerini mağazada bulabilir miyim?

oradan parçaları alıp evinde bile toplayabilirsin
  3. ErselMert

İncehesap Uber alınır mı?

gayet iyi güle güle kullanın derim
  4. ErselMert

İncehesap Uber alınır mı?

SSD Değiştirirseniz güzel bir sistem alınır apacer iyidir oc olabiliyor diye biliyorum corsair tam bir şans işi lpxlerin bazıları oluyor bazıları olmuyor
  5. ErselMert

İtopyadan kargo eksik geldi yardım edebilirminiz.

genelde iki kutuyu birşelirip yada bantlayıp tek kargo kodu oluşturuyorlar bildiğiniz gibi ekran kartı zarar vermemesi acısından kendi kutusunda muafaza edilerek gönderiyor ve diğer ürün kutularıda birlikte 2. kutuyu oluşturuyor bence sorununuz direk kargo ile çözmeye çalışın baktınız yanıt...
  6. ErselMert

Bu Pc Alınır mı ?

bütçe yoksa güzel ama var ise 3600 ve s2h yap tadından yenmez
  7. ErselMert

Sistem önerisinde bulanabilirmisiniz bütçe 3500

pc hocası youtube kanalı
  8. ErselMert

Sistem önerisinde bulanabilirmisiniz bütçe 3500

PCH son topladığı sisteme bakabilirsin rx550 filan vardı hocam
  9. ErselMert

Sinerji Venom VS Teknobiyotik mk1

venom olabilir ama 630 sorunlu ne yazıkki çok garanti sorunu ile uğraşırsınız bizler gibi
  10. ErselMert

incehesap hazır sistem montaj süresi ne kadar?

moral bozmak gibi olmasın ama geldiğinde ekran kartım ve ramimin teki arızalı gelmişti montajdan sonraki testlerinin yapıldığını düşünmüyorum ramim 2 ay oldu sürekli sorun yok denip gönderiliyor ve bende her seferinde geri gönderiyorum son gönderişimde bir bilgisayarcıdan kaşeli arıza tespit...
  11. ErselMert

incehesap hazır sistem montaj süresi ne kadar?

bende incehesaptan sistem almıştım 15 gün sürmüştü 15. gün kargoya verdiler 17.gün elimdeydi
Top Bottom