Arama sonuçları: *

1. F

( 2. el )Bu bilgisayar minecraft tarzı oyunları oynamak için alınır mı??

Bende o yollardan geçtim zaten harçlıkla adam akıllı yemek alamazsın uğraşma sen karneni iyi getir ailen alır taksitlede olsa alır bir şekil olmazsa yazın çalış ona göre al bu pcler para harcanacak gibi değil
  2. F

( 2. el )Bu bilgisayar minecraft tarzı oyunları oynamak için alınır mı??

Nerde kıytırık bilgisayar var onu buluyorsun çok ilginç berbat bilgisayar git dersini çalış uğraşma böyle şeylerle sene sonu notlarını güzel getir ailen zaten alır
  3. F

Çözüldü✓ Garantiyi beklemek mi daha mantıklı yoksa sistemi yükseltmek mi?

Marka bilgisayar değilse garanti dışı kalmaz diye biliyorum her parça ayrı ayrı garantili PSU degismen iyi olacaktır yanında arkadaşın dediği gibi akım koruma veya bütçe varsa UPS alabilirsin
  4. F

Küçük kardeşime hangi hazır sistemi almalıyım

Bu tarz DDR4 sistemelr bence sıfır alınmamalı ikinci ele yonelmeniz daha iyi olur
  5. F

i5-4460 16GB 256GB SSD kasayı alıp ekran kartı taksak mantıklı olur mu?

Sen baya beleşe kapmissin senin durum ayrı bu arkadaşın durum ayrı
  6. F

Bütün satıcılar aynı değil mesajlasirsan kargolar hix ugrasmiyayom desen bile ilan ararken param güvende opsiyonunu açarsın ona göre sipariş verirsin olmadı kendi sehrinden bakarsın illa ben güncel bişi istemiyorum sade Minecraft oynayacağım diyorsan galiba gelinde 775 anakart vardı ona ikinci...
  7. F

Kanka senin kaçıncı açtığın konu bu lütfen eski sistemler e-ticaret sitelerinden almaya çalışma ikinci el bunu 3bine bile bulursun
Top Bottom