Arama sonuçları: *

1. FatZeus

12K Hazır sistem tavsiye

Yorum için teşekkürler. Arttırmaya çalışacaz ikna edicem yani yoksa bende baktım güzel bir şeyler göremedim
  2. FatZeus

12K Hazır sistem tavsiye

Maks bütçe 12.000₺ arkadaşım için hazır sistem bakıyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  3. FatZeus

gamegarajdan aldıgım sistem takılı mı gelir

https://forum.donanimarsivi.com/konu/gamegaraj-siparis-deneyimim-r7-7700x-4070ti.786092/ konuya bakabilirsin dostum.
  4. FatZeus

Satın almayı planladığım ürün hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.

Kürşat hocamın dediği gibi adana'da adam akıllı güvenilir bir yer bilmiyorum birine gidiyorum ben amd işlemci takamam elimde kalır diyor birine gidiyorum yaşlı adam güvenemiyorum elinde kalır diye bir yerlerim ata ata ryzen5 5600 taktırmıştım. Riske atmak istemiyorum. Belki kendim yaparım ama...
  5. FatZeus

Farklı kartlar ekleyince fiyat yine artmaya başlıyor 🙃
  6. FatZeus

Arcade A9 game garaj üzerinden yaptık hocam
  7. FatZeus

@Kürşat Kütükçü Hocamın tavsiyesi ve önerisiyle böyle bir hazır sistem düşündük yorumlarınız nelerdir?
  8. FatZeus

Max 65.000₺ Bütçe - Hazır sistem önerisi.

Bütçe: 65.000₺ MAX Arkadaşlar hazır AM5- DDR 5 sistem almayı planlıyorum. Sizlerden kurabileceğiniz 4070Ti li güzel bir sistem yapabilmenizi ümit ediyorum. Sistemde sıvı soğutma ve 32 GB RAM , Wifi - bluetooth anakart akabinde mevcut hdmi veya display portları 1 tık fazla olursa tadından yenmez...
  9. FatZeus

Çözüldü✓ bu sistemde değiştirebileceğim bisey kaldımı

Belki motherboard'u B550M yapmak istersin tavsiye (ileriye yönelik) sadece almak zorunda değilsin.
  10. FatZeus

50K Bütçede Bu Sistem Nasıl

Adama verdiniz gazı konu açın geliriz diye adam banlanırım bak dedi konu açtı konu spamdan banlandı :D
  11. FatZeus

50K Bütçede Bu Sistem Nasıl

Oğlum herkes adamın postunda konu aç geliriz diyordu kimse yazmamış adamın postuna :-D
  12. FatZeus

Bu seti almayı planlıyorum sizce iyi mi?

Yiyenler var kanka merak etme bu tarz trendyol, n11, hepsiburada vb. sitelerde deli gibi satış yapıyorlar.
  13. FatZeus

Bu seti almayı planlıyorum sizce iyi mi?

Kanka bu sistem çocuk kandırmalık sistem. Çocugun vardır alırsın 13 14 yaşında çocuguna al oyna dersin.
  14. FatZeus

bu sistemi satın aldım. görüşlerinizi merak ediyorum.

Yani tabi öyle ülkenin ekonomik durumu epey manyak. Benim imzamda mevcut sistem var lakin parçalarını değişmeye korkuyorum (Maddi açıdan değil). Yenisini alsam eskisini satmam vs diye 🙃 . Öyle oldu işlemci değiştim ryzen3 3200g hala elimde almak isteyenlerde hep mezarcı
  15. FatZeus

bu sistemi satın aldım. görüşlerinizi merak ediyorum.

Yani parayı vermişsin düdüğü çalmışsın dostum pek konuşmalık bir şey var mı? 🙃
  16. FatZeus

RTX 4060 R5 5600 sistem 21.449 TL F/P

Bilmiyorum ben de ufakta olsa marka hastalığı var bir takım ekleme çıkartma ve araştırmalar sayesinde bu sisteme bir şey yapabilirdim. Şu anki sistemime ekle çıkar yapmak çok yorucu oluyor benim için. Ürün alıyorsun ekliyorsun eski ürünü sat satabilirsen.
Top Bottom