Arama sonuçları: *

1. Fatieh

Bilgisayarı Satıp Espresso Makinesi Alıyım Mı?

Bence değmez hocam ya. Bilgisayarı kullanmıyorum diyorsunuz ama alacağınız kıytırık bir Celeron'da bir gün gelir oyun oynamak istersiniz veya yüklü bir iş yapmak istersiniz o zaman dank eder kafanıza. Bir kahve makinesine bu kadar para bilemiyorum açıkçası. Yine de siz bilirsiniz.
  2. Fatieh

İzoly ve Turbox marka olarak suçlanmamalı

Ne kadar ucuz olursa olsun bilindik parçalar koysalar bile kasayı ve psu yu SÖZDE kendi markasından koyuyor. Kalitesiz ve güvenilmemesi gereken markalar bunlar. Eski donanımları oyun bilgisayarı adıyla satan markaya mı güveneceksin? Kasanın camını kaldırdın diye garantisini bozmayacakları ne malum?
  3. Fatieh

Abdullah bey acaba yeni sistem mi geliyor?

Yeni bir sistem gelecek fakat story’deki sistem o sistem mi belli değil.
  4. Fatieh

Rx5700xt+ ryzen 5 3500xli bu sistem alinir mi?

Darboğaz yapıyordu sanırsam. Önermem.
  5. Fatieh

Neymar ın Sistemi {Fotoğraf}

İmzandaki konu çok işime yaradı sağol deliye dönüyordum her seferinde :D
  6. Fatieh

Neymar ın Sistemi {Fotoğraf}

Mesh kasa değil hava akışı kötü sistem çöp (!)
  7. Fatieh

3060ti ile kullanmam gereken parçalar

1080p de kullanmak isteyebilir. Onun tercihine kalmış bir şey. Tabi 1080p için de uygun bir işlemci seçmek zorunda. Baştan Ryzen 5 2700X ve 3600 gider zaten.
  8. Fatieh

Ryzen 5 2600 + RTX 2060 hazır sistem nasıl?

B450M-K yerine 94 tl daha verirseniz B450M-PLUS alabilirsiniz. 94 TL farka kesinlikle değer boşverin B450M-K yı. O fiyatı asla hak etmiyor. Ryzen 5 2600 iyidir render falan yapmayacaksanız 3100 de alabilirsiniz biraz daha ucuz. Ekran kartının aynısını kullanıyorum çok güzel bir kart. Sıcaklık...
  9. Fatieh

MEB'in dağıtacağı pc'nin özellikleri ne olabilir

Oyun oynayabileceğini düşünüyorsan düşünme.
  10. Fatieh

Teknobiyotik Rezilliği...

Sadece bir kişide böyle bir şey oldu diye gidip rezillik demek çok saçma Başlığa da kendin yaşamışsın gibi yazmışsın. Lütfen araştırın.
  11. Fatieh

Webtekno'nun Phantom XT sistemleri iyi midir?

Meğersem varmış. Bende de Xigmatek psu var
  12. Fatieh

Webtekno'nun Phantom XT sistemleri iyi midir?

Ama Cougar’ın daha kaliteli olduğunu biliyorum ben. Ayrıca şu Frisby psu ların içinin kalitesi nasıl acaba? Forumda Powerboost vakaları oldu ama ben mi görmedim bilmiyorum ama frisby i göremedim
  13. Fatieh

Vatandan sistem aşağida nasıl

İçinde 8 gb ram var SSD YOK! Frisby kasa ve psu var. 9. nesil işlemcilerde ölü yatırım
  14. Fatieh

İzoly Arızalı Parça Kullanıyor

İzoly ne zaman düzgün parça kullanmış ki?
  15. Fatieh

Da sistem 3 hala sipariş alındı diyor

Bazı İtopya sorunları işte
  16. Fatieh

İntel Core i7 olanmı Amd Ryzen 7 olanmı

Aynen kanka filozofum ben (!) 1600159242 Amd marka işlemci 10750H ta intel işlemci
  17. Fatieh

HP bakma. Hele de pavilion monster vs daha iyi olur ve hp lerin içinde max-q ekran kartları var içinde bu da normal ekran kartından daha düşük performans vermesi demek
  18. Fatieh

Geçen laptop önerisi şu laptop nasıldır diye konu açtım 1 kişi bile yazmamıştı şimdi herkes laptoptan anlar olmuş anladım abe
  19. Fatieh

HP Pavilion almayın Max-Q ekran kartları var performansları çok düşük ayrıca ısınıyor diyenler var Monster vs bakın
Top Bottom