Site güvenilir fakat fp bir sistem değil. Paran varsa adam akıllı bir şekilde özelleştirip alabilirsin ben özelleştirince 50-51k oluyordu 53k'ya 4070 tis vardı onu aldım. 4070 super sistem çıkacaksa bekle en kötü shark alırsın.
Ucuzluk olarak Vatan'ın 11.11 sistemleri ama hem kalite hem fiyat bakımından kesinlikle pc hocası sistemleri derim. RTX 4070 ve RX 7800/7700 olan sistemler iyiydi.
Bütçeniz nedir ? Soğutucuyu ayrı almak daha mantıklı bence Thermalright Peerless kule tipi alınabilir. Gerçi konu eskiymiş yeni önüme düştü büyük ihtimalle amışsınızdır.
Hocam aldığın sitede zaten montajsız seçeneğini kaldırtmıyor, bütün parçaları takıp pc'yi test edecekler. Ekran kartını söküp kutuda yollayacaklar soğutmayı sen takacaksın.
Kral bütün parçalar sorunsuz demişsin ama 1 saat önce RGB sorunu var diye konu açmışsın. Anakartta veya soğutucu da sorun varsa sıkıntı, yaptığın ayıp ama. @iSynx
https://forum.donanimarsivi.com/konu/lianli-galahad-2-trinity-rgb-sorunu.1033246/
Benim o kadar bilgim yok hocam bence o iki Palit'te iyi.
1732369055
Ben de 1080p var ama 60hz birkaç ay sonra 2k alabileceğim anca dediğinizi nasıl yapabilirim ?
Aralarında ne kadar bir fark var bilmiyorum zaten fiyatları aynı ama Inno'nun puanı çok az daha iyi gibi duruyor. Palit Jetstream alabiliyorsan onu seç tabi.
Hocam aslında bende bu işlerden fazla anlamıyorum ama yaklaşık 1 ay önce ilk defa masaüstü almaya karar verdim tabi bu süreçte forumlara sordum kendim araştırdım elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım ama en son fikir olarak mutlaka bilen birine danışmakta fayda var. Shark 7A'yı...
Game Garaj'da Shark gibi sistemler var fakat adam etmek için özelleştirme yapmanız lazım ben 2 hafta önce yaptığım zaman 50-51k'yı buluyordu pahalı gelmişti. Gaming gen pc hocası sistemlerine bakabilirsiniz bir tane güzel sistem vardı fakat ekran kartı rtx 4070.
50k'dı yok hocam bir daha o fiyata inmez. Zaten kampanyalı sistem sayılıyor ben 11 Kasım'ı beklemiştim hata ettim hep zam geldi sadece arada 500TL gibi çok cüzi indirimler yapıldı sonra tekrar zam yaptılar mesela ben aldıktan sonra 1.5k'ya yakın zam yapmışlar.
Hocam mesela bu sistemi kendiniz toplamaya kalksanız 54k (32gb ram ile) şu an o kadar fark yok ama ben aldığım zaman daha ciddi bir fark vardı. Tek tek toplasanız en fazla işlemciyi 7600 yapabilirsiniz.
Çok ilginç, ekran kartını monteli mi gönderiyorlar o zaman. Sistemi beğendiyseniz alabilirsiniz bence isterseniz mail atın kutusuz ekran kartını nasıl gönderiyorlarmış vs diye.