Arama sonuçları: *

1. Gökberkk

GALAX GeForce RTX 4060 Ti Ekran Kartı Alınır mı ?

Bu son dediğin en mantıklı konuşman oldu, bence de fazla uzadı.
  2. Gökberkk

Kardeşim 7 dakika önce açılan hesabın ilk bu konuya girip senin mesajlarını beğenmesi, benim mesajlarıma gülücük atması normal mi sence :D Ama çok kanıt meraklısısın dersin şimdi iftira atma kanıt sun diye 😄😄 Kendini akıllı zanneden beyin fukarası.
  3. Gökberkk

Kendini yan hesaptan kollamaya devam et kardeşim, konu fazla insana ulaşamadığı için bu yönteme başvurmuş olabilirsin ama istediğin gibi yayabilirsin konuyu, böyle yollara girmeye gerek yok çünkü kendini rezil ediyorsun sadece.
  4. Gökberkk

Ne zırvalıyon la dümenci? Eşzamanlı da kollamıyor kendini dikkat etsene olum. Gecikmeyle atıyon mesajları .Ne hikmetse sen yazdıktan hemen sonra düşüyor bir de mesajları kendisi hesap açmış zırva. 😄 😄
  5. Gökberkk

Ne hikmetse birisi 7 dakika önce foruma katılıp ilk aktivitesi de benim mesajlarıma gülücük atıyor, o değil de ilk tıkladığı konu da bu yalnız artık vahiy mi geldi de düştü buraya. Kardeşim kendini daha fazla küçük düşürmeden toz ol bence. Abine mi söyledin kendin mi yeni hesap açtın artık...
  6. Gökberkk

Kardeşim ben sana aynı fiyata daha iyisini toplarım diye bir iddiada mı bulundum, 5-10k esneyebilir bütçe dedim ve hâlâ aynı düşünceyi savunuyorum. Zortlamışım güya, yalan karıştıran sensin, ilk argo kullanan da sendin zaten ne kuyruk acın var anlamıyorum. Senin gibi düşünmeyenlere yobaz...
  7. Gökberkk

Kardeşim sistemi kurup test etmeden nasıl vereyim sana o değerleri? Bak kendin de atmışsın işte giriş seviye anakart ve ssdli sistemi, bundan bahsediyorum. Her parçası vasat olacak diye bir kural yok, evet fiyatı gerçekten uygun ama giriş seviye veya size göre f/p bileşenler kullanılıyor. Bu...
  8. Gökberkk

Öncelikle ağzını topla kardeşim, cahil it falan git bu kelimeleri Facebook'taki gruplarda kullan burada değil. Baban hazır sistem konseptini bulan kişi herhalde bu kadar alındığına göre. Diğer konuya gelirsek amacınız üç kuruşa beş köfte almak olabilir ama sınırlı stok hazır sistem düşmediği...
  9. Gökberkk

Adam kaliteli parça kullanmaya kazıklanıyorsun diyor. İlla arayıp atayım mı ram kalitesindeki performans farkını. Sen git giriş seviye ram ve ssdli sistemleri al da başkasına tavsiye verme kardeşim. Rastgele bir hazır sistemle kendi topladığın arasında bariz kalite farkı var bunu her yerinden...
  10. Gökberkk

Hocam parça ibaresini sadece ekran kartı olarak mı algılıyorsunuz direkt? Ekran kartı ve işlemciyi geçtim geriye kalan parçalar vasat ötesi oluyor hazır sistemlerde. Kasada RTX 4060 var güzel ama kasa ve psuya bakıyorsun Everest, ne anladım ben bu işten? Paranla rezil olmaktan başka bir şey...
  11. Gökberkk

Hocam 15-20k bütçede 5 6 k oynuyor max hazır sistemle tek tek toplama arasında. Hadi fark etsin de 10k fark etsin kaliteli parça kullanmaya değer. 1707689548 Katılmıyorum. Hazır sistemlerde kullanılan parçaları beğenmiyorum.
  12. Gökberkk

Hocam şahsen bu kadar bütçem olsa internetten teker teker kaliteli ve zevkime hitap eden parçalarla pc toplardım. Hazır sistemi bütçesi az olan insanlar tercih etmeli bence.
  13. Gökberkk

Fps Oyunları İçin Sistem Önerisi

Rica ederim, benden bu kadar. Bu arada sisteme 1050 Ti bile taksan Valorant'ta falan 300 üzeri fps alırsın, CS2'de 150'nin altına düşmez kolay kolay. Hikayeli oyun oynayayım desen zortlarsın işte. FPS oynayacağım dediğin için işlemciyi iyi tuttum.
  14. Gökberkk

Böyle bir sistem topladım parça parça: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 mpk 3750₺ İşlemci soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm 1050₺ Ekran kartı: İkinci El RX 6600 veya RTX 3060 veya isteğe göre RTX 2000 serisi Anakart: MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 3466/OC DVI HDMI M.2 USB3.2 mATX 2149₺...
  15. Gökberkk

Her şey dahil mi yoksa sadece kasa için mi?
  16. Gökberkk

Bütçe nedir?
  17. Gökberkk

2.el pc buldum bakarmısınız

Ürünlerin KFG durumu nedir?
  18. Gökberkk

17-18 bin TL'ye sistem

@EymenEfeDemir Arkadaşın konuyla fazla bilgisi yok sanırım.
  19. Gökberkk

17-18 bin TL'ye sistem

Hocam Ryzen 5 3600'ün 3060 Ti'ı 1080p'de besleyeceğinden emin misin?
  20. Gökberkk

17-18 bin TL'ye sistem

Hocam rapor gerektiren bir durum yok da o fiyata iyi bir araştırma sonucu ikinci elde Ryzen 5 5600 ve 3060 ti sistem rahatlıkla bulunur.Neden Ryzen 5 3600 anlamadım.Diğer parçalardan da kısmışsınız.
Top Bottom