Arama sonuçları: *

1. G

GameGaraj SUPER7000 4060 Ti R5 5700F'li kasa alınır mı?

İşlemci yeni mi üretildi :)
  2. G

80.000 TL bilgisayar tavsiyesi

üslubunu takınırsan ona göre konuşma görürsün. Adam sana demiş ki amd öneririm. Bilgim yok demişsin, adam da neye dayanarak bunu söylüyorsun diyor :D sen de tabiri caizse eşek saatine girdin sanırım :) boşuna dememişler insanın bi eşek saati bir de eşref saati olur diye
  3. G

o zaman öneri ve eleştirilere açık değilim yaz başlığa ona göre hit alsın
  4. G

Üslubun çok yanlış çünkü. Parasını benim vereceğim sistem niye diyorsun? Mesela ben intel sevicisiyim o yüzden istiyorum diyebilirsin. Adam da sana der; Önerisini benim vereceğim, sistem yardımı isteyen sensin. Üslubun buysa benim de söyleyeceğim şey: Keyfim önermek istemiyor.
  5. G

45K fiyata hazır sistem önerisi.

Normal fiyatındaydı sonra bindirim + indirim yaptılar
  6. G

45K fiyata hazır sistem önerisi.

İtopya'da technopat-four veya Jahrein'in sistemi var o fiyata onlara bakabilirsin. 5 7500f 4070 32gb ram var SSD'yi de 1tb 7000mb okuma 4700 yazma olarak değişirsin işini görür. 2 hafta önce alsaydın sistemler 34-38k fiyatındaydı 1701161851 Yukarıda sistem atmışlar onları geliştirirsen daha...
  7. G

Çözüldü✓ APU Sisteme Ekran Kartı Ekleniyor mu?

APU sistem alsam ileride ekran kartı ekleyebilir miyim? Ryzen 5 5500G işlemcili Apu sisteme yüksek model hangi ekran kartı eklenebilir? Eklendikten sonra ekran kartını aktif etmemiz gerekiyor mu?
  8. G

Çözüldü✓ Bu APU Sistem Alınır Mı?

daha sonra ekran kartı eklenip devam edilebiliyor mu
  9. G

fiyat 6K ram çift kanal 1640637055 Bu attıkların APU sistemin FPS i değil mi?
  10. G

APU/AMD Ryzen 5 5600G/16GB DDR4/500GB M.2 SSD/Kasa 1640634249 Valo ve Cs de ortalama kaç FPS Verir
  11. G

Çözüldü✓ APU Sistem Mi Almalıyım Yoksa Hazır Sistem mi?

6K bütçem var ve ne almalıyım bilmiyorum. Monitör hariç bütçem 6K Önerileriniz neler?
Geri