Arama sonuçları: *

1. Gene Takovic

Sistemin ne kadar eder

20 bine koy, o fiyattan alan çıkabiliyor. Baktın satılmıyor biraz düşersin.
  2. Gene Takovic

En ucuz kasayı bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

Sonunda birisi çıkıp şöyle bir sistem koydu ortaya, elinize sağlık ve başarılarınızın devamını diliyorum.
  3. Gene Takovic

Bu site ve sistem hakkında ne düşünüyorsunuz

65 bini bana ver daha iyi, daha iyisini daha ucuza toplayıp üstüne kendime pay bile bırakırım yani
  4. Gene Takovic

Sistem toplamayı pilanlıyorum bi akıl verin :)

5060 7500F yapıştır gitsin, incehesap gaming gecesinde geliyor
  5. Gene Takovic

Teblion sistem alınır mı

5070 super yada 5070 ti al. 5070 uzun vadede üzebilir
  6. Gene Takovic

BİM-Monster sistem(?) soygunu

12 taksit 4 yıl garanti monster marka intel çok iyi çök Ömür boyu bakım hizmeti de var kanzi, daha ne istiyorsunuz
  7. Gene Takovic

Hangi pc almak daha mantıklı ?

Atom Bilişim'den sistem ALINMAZ!
  8. Gene Takovic

Çözüldü✓ GAMEGARAJ PEŞİN FİYATINA TAKSİTLİ PC

Dün gece daha iyisi 5-6 bin lira daha ucuza satıldı incehesap da
  9. Gene Takovic

Sistemim sizce nasıl ?

İyi. hayırlı olsun. 2.el alsaydın daha iyisini alırdın ama
  10. Gene Takovic

Sistemim sizce nasıl ?

Ne kadara aldın? Gidip de 30 bin vermemişsindir umarım.
  11. Gene Takovic

Vatandaki bu sistem mantıklı mı?

Sıfır şartsa aynı fiyata başka seçenek yok gibi
  12. Gene Takovic

Bu hazır sistem iyi mi? aalınır mı?

DLSS 4 ile onu da halleder, son sürümde VRAM kullanımı önemli ölçüde azaltıldı.
  13. Gene Takovic

1080p için gayet yeterli, bu bütçede 1440p sistem zor zaten.
  14. Gene Takovic

https://www.incehesap.com/technopat-gaming-v1-tavsiye-sistem-fiyati-81905/?srsltid=AfmBOopt1yuXmiPtUr8nn_VtGPMgAkibQHupHfp_HbOI9j8zlZBOIHSZ Bu varken alınmaz (kasanın vento yapılması önerilir)
  15. Gene Takovic

2025 yılında rtx 4070 alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6GHP64N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_1ZTWHQK6B2NCVP5TH2ZN&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_1ZTWHQK6B2NCVP5TH2ZN&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_1ZTWHQK6B2NCVP5TH2ZN Şöyle bir monitör var indirimde ama nasıldır bilmiyorum, araştırın beğenirseniz alın. Ya da monitör...
  16. Gene Takovic

2025 yılında rtx 4070 alınır mı?

5060 Ti dan daha iyi bir kart. Alınır ama o ramleri değiştir sonradan, adam gibi bir 6000 mhz cl30 ram al. 1754491156 5060 Ti için 6.800 TL fark verilmez bu arada
  17. Gene Takovic

Seçim yapamadım yardım

Bu fiyata alınır, parça kalitesi idare eder (hazır sistemlerde parça kalitesi genellikle böyle zaten o yüzden dert etmeye gerek yok), 7700 XT almaktan iyidir. 7700 XT önermiyorum çünkü yeni nesil oyunlar kapatılamayan RT ile geliyor ve bundan dolayı 7700 XT çok performans kaybediyor ama rx 9000...
  18. Gene Takovic

Çok arada kaldım tavsiye gerek

Parça kalitesi daha iyi olduğu için intel sistemi öneriyorum hocam, yüklediğiniz görseldeki ssd, ram özellikle anakart pek de iyi değil.
  19. Gene Takovic

Çok arada kaldım tavsiye gerek

Evet incehesap ve gamegaraj parçaların markalarını belirtmemişler o yüzden biraz kumar işi. Attığınız görseldekilerden birini tercih edecekseniz 5060'lı olanı tercih edin derim. Ama bu özelleştirmeler yapılarak bu sistemin alınması taraftarıyım gene de.
Geri