Arama sonuçları: *

1. G

İzoly ve Turbox alınması neden önerilmez?

Çok çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için o sistem üzerinden dediğiniz şekilde değişiklikler yaparak sistemi toplayabilirim OC için anlayan ve birçok sisteme yapmış olan arkadaşım var onun yardımıyla hallederim hocam iyi günler ?
  2. G

Yani çok abartı fiyatlarmış böyle dediğinizde anladım hocam
  3. G

Çok teşekkürler hocam açıkladığınız için peki benim bütceme uygun bir pc toplayabilirmiyiz daha önceki konularınızdan bir sistem buldum 1380 tl civarı ediyor demişsiniz sistem güzel duruyor hocam benim bütceme göre o sistemi arttırabilirmiyiz acaba ?
  4. G

Hocam yardımcı olabilirseniz çok memnun kalırım kendim parçaları rgb kasalardan alıp kurabilirim o kasalar çok ilgimi çekiyor kendim kurmasını biliyorum sadece parçalarla ilgili bilgim yok csgo gta5 gibi oyunları oynayabilirsem güzel olur
  5. G

Ovv nerdeyse benim yadigarla yaşıt öyleyse ?
  6. G

Toplayabilirseniz bu bütçe için çok memnun olurum hocam ayrıca parçaları alabileceğim te önerirseniz mükemel olur
  7. G

Hocam 2. El toplamam için yardımcı olabilirmisiniz peki bütcemi belirtmiştim orta seviyo bir pcde olur kendimin 2008 den kalma laptopum var onunla idare ediyorum genel csgo oynuyorum onuda programlar sayesinde oynayabiliyorum kasmadan hayatımda yüksek grafikli oyun oynamış değilim daha daha...
  8. G

İçi niçin kötü afedersiniz ama pek bi donanım bilgim yok sadece işlemcilerinin 2010-2009 civarlarından kalma olduğunu biliyorum ekran kartı modellerinide oyun testlerinden inceliyorun
  9. G

Arkadaşlar merhaba ilk kez bir foruma üyeyim konuyu doğru yere açmışımdır umarım. Öncelikle sorum başlıkta mevcut 1500-2000 tl gibi ucuz fiyatlarda birçok toplama kasaları var dış görünüş olarak hepside çok güzel duruyor ama içi nasıl bilmiyorum birçok yerde bu markaları kötülüyorlar fakat benim...
Top Bottom