Arama sonuçları: *

1. H

Bu sistemi alacağım incehesap gaming gecesi

Bide kasa olarak stoktaki kasa iyi mi yükseltme yapılabilir mi
  2. H

Attığınız sistem çok iyiymiş özelleştirmelerde istediğim şeyler de var sadece anakart konusunda yardımcı olabilir misiniz? hangisi daha kaliteli sizce aradaki fiyat farkına değecek bi anakart görüyor musunuz
  3. H

Hocam bu site çok korkutuyo beni güven vermiyo
  4. H

Aşşağıdaki sistemi alacağım 50 stoklu açıldı 17 stok kaldı fikrinize ihtiyacım var bu şekilde özelleştirme yapıp alacağım anakart sizce nasıl hangini seçmeliyim https://www.incehesap.com/hyperion-evo-hazir-sistem-fiyati-64128/?hsu=695432,1537808,695438,1615623,1942662,1684962,1144068
  5. H

1080p Canavarı Sistem önerisi 40.000 TL bütçe

Arkadaşlar saygıdeğer yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum uzun araştırmalar sonucu 7800XT Ve Ryzen 5 7500F li bir sistem almayı düşünüyorum bu konuda bana seçenek sunma şansınız var mı acaba?
  6. H

1080p Canavarı Sistem önerisi 40.000 TL bütçe

Selamlar arkadaşlar 1080p Canavarı bir makina istiyorum lütfen 2K 4K vs önermeyin 1080p istiyorum her oyunu full ayarlarda en ufak sorun olmadan rahatça oynamak istiyorum bütçem 40000 TL tabii daha uygun olursa güzel olabilir Teşekkürler.
  7. H

PC HOCASI-GG12 Alınırr mı? Lütfen fikir belirtin benim için çok önemli

Evet ya çok kötü olay hem paranı veriyorsun hem vaadedilen kaliteyi göremiyorsun yurt dışında bu yok anasını satayım güvenip sistem alamıyoruz sıkıntı çıkar diye tripten tribe giriyoruz 1734377864 Ben galiba pes edip direkt yarın sipariş vereceğim bu sistemi daha fazla tahammülüm yok bir buçuk...
  8. H

Evet o konuda başka bir yerde bayağı konuştuk biz, bizzati o sistemi alan biri de geldi hatta hiç bir sorun yaşamadığını memnun kaldığını söyledi, şuanda alınabilecek sistemler arasında maalesef GG sistemlerine mecbur kalmış gibiyiz son çare onlardan birini alacağım ben sorun yaşarsam uğraşırım...
  9. H

Hocam gg9 almak yerine 5k daha ekleyip 7800xt daha mantıklı değil mi
  10. H

Çözüldü✓ PC Hocası-GG12 Sistem Alınır mı?

Bilgisayar hiç çöküyor mu?
  11. H

Güzel bilgisayar hocam kurtarıcı gibi geldiniz sorun yaşayanlar var da bir ton da memnun olan insan var
  12. H

Çıkmadıysa sıkıntı yok işte boşa insanları da korkutuyorlar siz memnun musunuz şuanki performansından kullanıcı olarak?
  13. H

Bu ******** al satçılar hakkımızı yiyor umarım anne babasından çıkar o kazandıkları para 1734372214 Bak böyle desen canımı ye haklısın der geçerim ustam ben de asusun serisinde sorun olduğunu görmüştüm bir yerde
  14. H

Yani sanki AMD ekran kartları sürekli bozuluyormuş gibi algı yapıyorsunuz sıkıntı orda ve iyi niyetli görmüyorum sizi
  15. H

Bekleyelim üstadım bekleyelim de 10 gün sonra ne oalcağı belli olmuyor 1734371099 Hocam seninki bende amd düşmanlığı veya NVDİA fanatikliği sürekli amd ekran kartı gömüyorsun
  16. H

Nasıl kalitesiz parçalar değil? Anakart GIGABYTE B650M S2H iyi bir anakart değil pchocasının sisteminde ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart var bunun dengi bir anakart var mı 2x m2 slot var ayrıca özelleştirmede bile bütçe dostu yok SSD WD 1TB BLUE SN580...
  17. H

Hocam tribe girmeye gerek yok bence memnun olan bir sürü kişi var he sıkıntı çıkarsa değişim yaparlar zaten CW den rahatsız oluyorsan kasa gelince kontrol edersin kartı ona göre geri gönderirsin sistemi sırf bununla uğraşmamak için kalitesiz parçalı sisteme daha fazla para vermek istemem ben
  18. H

İtopyadaki sistemin anakartı pek iyi değil gibi 1734365729 Bide özelleştirme yapınca çok uçuyo itopyadaki kasa pc hocasının sistemi avantajlı 1 2 tane sorun yaşayan yüzünden itopyadan almak mantıksız sorun çıkarsa çözülür değiştirirler
  19. H

Hocam bir kişi gördüm ben sorun yaşayan onu da herkes yaşamaz heralde
Top Bottom