Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Oyun için maks 10 k kasa önerisi

7 aydır bekliyorum artık iyice çöp olmadığı sürece umrumda değil ve şu kampanyalar da yalan dolu söz de sistem çıkarıyorlar nasıl oluyorsa 25 saniye de bitiyor böyle boş boş takipçi kasmaya çalışıyorlar
  2. HasanBG

Şuan 10kya sistem yok mu
  3. HasanBG

İsteğim başlıkta,site farketmez ama hiç bilinmedik de olmasın tabi
  4. HasanBG

Maksimum 10 bin tl olacak şekil de kasa önerisi

İsteğim maksimum 10 bin tl olucak şekil de oyun için hazır kasa arkadaşlar
  5. HasanBG

Sistemin fiyatı iyi değil mi sizce ?

Tam emin değilim ama bana bir tık kazık geldi
  6. HasanBG

DART 1 Sistem Aldım Yorumlarınızı Bekliyorum

fena kazıklanmışın
  7. HasanBG

Bu sistemi almalı mıyım

bu videodaki kasa alınır mı ya da bu fiyata daha iyi kasa var mı varsa atar mısınız
  8. HasanBG

Teknogenetik Apu V1 sistem alınır mı?

@AydinSahin @RevDeisDou @Sadece Ölüler Görür
  9. HasanBG

Teknogenetik Apu V1 sistem alınır mı?

https://www.teknogenetik.com/teknogenetik-apu-v1-amd-ryzen-5-5600g-16gb-500gb-m2-nvme-ssd-oyun-bilgisayari-pmu98478 eğer alınmaz derseniz maks 6200 tl olucak şekilde sistem önerir misiniz
  10. HasanBG

Maks 6300 tl kasa ???

Hocam tek düşündüren şey acaba ryzen 5 1600 gtx 1660 ı tam besler mi
  11. HasanBG

Maks 6300 tl kasa ???

Alınır di mi hocam çünkü arkadaşım alıcak da nasıl diye sormuş benim de hoşuma gitti ama bi sorayım dedim
  12. HasanBG

Maks 6300 tl kasa ???

https://www.itopya.com/king4-burak-gungor-amd-ryzen-5-1600-af-gigabyte-geforce-gtx-1660-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-espor-pc/ sizce kasa nasıl alınır mı bütçem maks 6300 daha iyisi varsa önerir misiniz
  13. HasanBG

Maks 6 bin TL'ye sistem

waow cılgınsın meğn
  14. HasanBG

Maks 6 bin TL'ye sistem

attığın kasa hoşuma gitti knk bende arkadaşım için açmıştım konuyu. Bu arada sanırsam bu fiyatlara 16gb bulmak zor
  15. HasanBG

Maks 6 bin TL'ye sistem

Maksimum 6 bin tl olucak şekil de sistem önerilerinizi bekliyorum (16gb ram olursa iyi olur ve oyun için alıcağız)
  16. HasanBG

Pc hocasının cıkardığı sistem alınır mı

bekleyeceğini pek sanmıyorum hocam 1631382201 hocam o ram yerine crucial ballistix 2x8 3200 mhz ram alsa ve anakart yerine de 500 TL'ye asus ya da msi b450 bir anakart alsa sizce nasıl olur
  17. HasanBG

hocam arkadaşıma 3200 mhz bir ram almayı ve anakartı değiştirmeyi düşünüyoruz
  18. HasanBG

Hocam peki ileri de rami değiştirmesi lazım olur mu çünkü hiç duymadım ama 3200 mhz ve cl16 olması cok iyi
  19. HasanBG

Arkadşalar sizce sistem alınır mı arkadaşım alıcak da bütçesi bu bütçeler de eğer alınılabilir ise hemen alıcak (bence alınır ama size de sormak istedim)
  20. HasanBG

8 bine hazır sistem tavsiyesi

Arkadaşlar arkadaşım hazır sistem alıcak da maks 8 bin tl olacak şekilde sistem önerilerinizi bekliyoruz arkadaşım sistemi oyun için alıcak
Top Bottom