Arama sonuçları: *

1. I

RTX 4070 Super + Ryzen 7 7800x3d hazır sistem önerisi

O fiyata tek tek kaliteli parçalar ile toplanabilir
  2. I

Çözüldü✓ İtopya BBL-HIGH sistem alınır mı

hocam vermek sorun değil ama insanı ***** yerine keriz yerine koymalarına şikayetçiyim ben
  3. I

Çözüldü✓ İtopya BBL-HIGH sistem alınır mı

böyle bir sisteme h serisi anakart koymaları :D yeminle şu satıcılar aç gözlü. kazandıkları yetmiyormuş gibi daha fazla nerden kazanırız derdindeler. zaten ekran kartlarından deli gibi kar elde ediyolar. bunu donanım arşivi de videosunu çekti. dalga geçer gibi sistem yapıyolar.
  4. I

Alper rende-AR1 sistem vs Mantıs3080

başka bişe yaparken etkileyebilir sanırım illaki bi yerde karşına çıkar tilt eder insanı :D
  5. I

Alper rende-AR1 sistem vs Mantıs3080

2. olan 1080 p de darboğaz olur diye biliyorum bende 3080 alacaktım öyle dediler ama sanırım 3070ti da olmaz sanırım ama bende 3070ti düşünüyorum 3080 darboğaz olur dedikleri için 1080 de
  6. I

Max 25k hazir sistem önerisi

amd hakkında bilgim yok knk benim amd hiç kullanmadım ben
  7. I

Max 25k hazir sistem önerisi

hocam 3070 üstünü almazsan darboğaz olmaz tabi işlemcide önemli ama 3060ti alırsan darboğaz olmaz
  8. I

30.000 Tl sistem önerisi

knk 32 k vericeksin bi sisteme ekran kartı 3060 mı olucak üstünede kasa gamebooster ve psu damı gamebooster olucak bu net scam bence :D tek tek toplasam muhtemelen daha uyguna getiririm bu sistemi :D indirimle kovalasam ki kovalamasam bile daha uyguna gelebilir
  9. I

36.000Tl F/P sistem

4060 çıkacakta 3080 den daha iyi olacağını sanmıyorum
  10. I

PintiPanda Yeni Sistem Çıktı

4070ti çıktı acaba sistemler ne kadar olur 4070ti lı
  11. I

3050'li alınır mı İTOPYA

yani bilemiyorum. şimdi arkadaşa aldırsam sorun olur mu acaba ama bilemedim. 6 ay sonra değiştirir belki de
  12. I

3050'li alınır mı İTOPYA

psu ne amaçla kötü hocam bende kuzene diyecem al diyede aldırsam mı yoksa kasa gelir mi psu da güzel bilemedim
  13. I

3050'li alınır mı İTOPYA

kasa fena değil tek aklımdaki güç kaynağı iyise arkadaşa söyleyim oda böyle bişe arıyor alsın 1671725305 benim tercihim 3050 yönünde
  14. I

Ultima Tuf 3060Ti alınır mı

Bu attığın kasanın iyi yanı kasası iyi hava akılıda bildiğim kadarıyla iyi. 2. İyi yanı asus parçalarda 3 yıl garanti veriyor ekran kartı anakartta kesinde psu dada veriyordur kasayı bilmiyorum. Ama bana sorarsan uyguna çıkan bütçelerde önü temperli yapıyolar hava akışı çok az oluyor sistemlerde...
  15. I

18.700 bin TL'ye bu sistem nasıl

güzele benziyor ssd iyimiş :D
  16. I

7000 TL sistem tavsiyesi

Ben 7200e cumartesi aldim sonra 7500e cikti sonra stokta kalmadi suan geming gende ve modartpcde en uygun pcler var oraya bak baska yerde suan yok
  17. I

7000 TL sistem tavsiyesi

3 ay sonraya daha kotude olabilir hic birseyin garantisi yok
  18. I

7 k yı geçmicek sistem önerisi?

Herkes 1 2 aya duser gibi bir beklentisi var ama bu yil sonuna kadar zor gibi duruyor gecenlerde bi aciklama gormustum daha kotu olacak diye cunki cip sikintilari git gide kotuye gidiyor ne olacagi belli degil ve kimsede bilemez 1616300537 Dun ayni sistemi bende siparia ettim bekliyorum
  19. I

gaming gen hangi pc hazır sitem sizce?

Bende dusunuyorumda gaming gen sorun oldugunda ulasmasi zor filan diyolar bilemedim
  20. I

İnce hesap flexy aldım iptal ettim

Wtcn kasasi iyi gibide o kasada 2 fan var diye biliyom extra fan alman gerekir
Top Bottom