Arama sonuçları: *

1. I

Bu pc biraz ucuz değilmi?

Normal fiyatinda hatta az bir sey pahali
  2. I

Sinerjiden sipariş versem ekran kartı ayrı gelir mi?

Youtube da videolari var ayri gelmesi daha iyi kargoda gelirken zarar görebilir
  3. I

Pc hocasının çıkardığı sistemi almak istiyorum kasamı satarak

En fazla 4k. Bu fiyat bile fazla gelebilir 1667065762 Ki evet fazla gelmis
  4. I

14k ya bu sistem alınır mı?

Pc hocasi yakinda yeni bir sistem cikaracak onu beklemeni onerecektir herkes 1666327735 Pek mantikli olmaz bu 2×8 kullanman tek kanal 16 gbden daha iyi ki olsa bile 14kya yine dusuk kalir bu sistem
  5. I

eski sistemim ne kadar eder ?

6 -7 gibi daha fazla cikmaz diye düşünüyorum
  6. I

Gaming gen den bu sistemi sonunda aldım

Aradiniz mi arayinca daha cok ilgileniyorlar
  7. I

Çözüldü✓ Bu sistem nasıl daha uygunu gelir mi sizce

Beklemek daha mantikli olur
  8. I

OMEGA LEGEND aldım sonunda :)

Evet sertifika her sey degil ama belli bir testtem gecmis sonucta(muhtesem bir psu demiyorum) bir de eger zaten cok fazla elektrik kesintisi olan bir yerde oturuyorsaniz evet iyi bir psu sart komsu cocugunun nasil kullandigi da onemli bunu demek istedim
  9. I

Kasa da asiri bir isinma soz konusu degil ve psu da Abdullah abinin de dedigi gibi bronz sertifika
  10. I

Sistem eline gecince yeni konu ac fotograf yardımıyla yardim ederiz ama takacagin 1 kablo var sadece o da ekran kartini anakarta baglamak
  11. I

Forumda bir cok konu var hepsinde birileri açıklamış oluyor ama ben yinede kisaca anlatayım ekran karti buyuk ihtimalle montajsiz gelecek onu videolari izleyerek kolayca montajlayabilirsin. Biosdan ram frekansina bak bir de bios guncel degilse guncellemen lazim. Onun disinda ekran karti...
  12. I

Sistem güzel bilgisayar gelince yapilmasi gerekenleri yaptiktan sonra sana sadece kullanmak düşüyor
  13. I

Hayırlı olsun
  14. I

Çözüldü✓ 9 k ya ileriye dönük sistem

Apu alman bence daha çok işine yarar ileriye dönük istiyorsan.
  15. I

RX6600 Ryzen 5 5500 Sistem ne kadar eder? DA-GT2

Ayni sistem var bende de 10.5 civari satilir diye düşünüyorum
  16. I

Çözüldü✓ 12K Hazır Sistem Önerisi

Monitor dahil mi? Dahil degil ise 1k daha cikabilme sansin varsa itopyanin 3060li sistemini alabilirsin
  17. I

Bilgisayarım bozuldu sanırım

Bir kablo fana degiyor olabilir mi?
  18. I

Beyler sizce bu kasa nasıl

Pahalı
  19. I

Haqqus- 3 IN 1 sistemi alıyorum, yorumlarınız?

Emreder gibi konusmassan sevinirim sadece bu fiyata alinmayacagini soyledim bi onerim yok kampanyalari takip et youtuberlerin kampanyali pc cikarmasini bekle
Top Bottom