Arama sonuçları: *

1. J

50k bütçe ile toplama sistem tavsiyesi

Bu konuda çok bilgim yok fakat 9070xt 29-30k'ya satılıyordu. Eğer tek tek toplayabilirseniz peşin taksit ile 5000 serisi ya da 9000 serisi ekran kartı ve diğer bileşenleri alabilirsiniz. Hazır sistem olarak öneride bulunamacağım. Ben tek tek toplayamacağım için hazır sistem tercih etmiştim...
  2. J

50k bütçe ile toplama sistem tavsiyesi

1x16 daha sağlıklı olur , 16'da sonra eklersin. ddr5'de dual channel fark çok olmuyor. eğer sistem alacaksan ram konusunda böyle yap. 6000 mhz cl30-32 güzel olur
  3. J

Çözüldü✓ ACİL! 32 Bin TL her şey dahil sistem tavsiyesi

Msı ventus ısınıyor diyenler var. Bu bütçede fp sistem beklemek daha mantıklı bence. En azından %10 diyor. ddr5 4060 ya da b580 sistem güzel olurdu
  4. J

Hazır sistem boş ayarları

Ben de çok anlamıyorum fakat benim yaptığım testler şunlardı : OCCT testi , Furmark testi. AİDA64 ve cinebench23 gibi programlar da var. Pc hocası vb. birini youtube'dan izleyip bakabilirsiniz. İşlemci ve ekran kartı sıcaklığınız , stabilize çalışıyor mu sonuçları paylaşırsınız. Örneğin benim...
  5. J

Hazır sistem boş ayarları

Bios güncelleyecekseniz elektrik vb. gitmeyeceğini düşündüğünüz yapın yapmanızı tavsiye ederim. Öyle okumuştum Hayırlı olsun , umarım uygun fiyata almışsındır ve coil whine vb. sorun yoktur
  6. J

33k hazır sistem önerisi acil

pahalı değil mi 4060ti için 34k ? bir süredir piyasaya bakmadım , daha iyisi belki vardır
  7. J

Hayalim olan sistemi alıyorumm

Sistemi bilmiyorum fakat hayırlı olsun , güle güle kullan.
  8. J

RX 7700 XT / RYZEN 5 5500 Sistem alınır mı?

İyi araştırıp karar verin , 7500fli olsa daha iyi olurdu ama fiyatlar arttı..
  9. J

Çözüldü✓ RTX 4060'lı Sistem İyimidir?

İade hakkı yerine değişim var mı diye sorar mısın ? Bak yukarıda attığım sistemi al en kötü :( büyük haksızlık olur , en azından ddr5 al..
  10. J

O arkadaşa katılma , bu bütçede 7700xt ddr5 sistem alırdınız 1-2 daha verseniz. ya da bak yukarıda ben aynı vatandan sistem attım 7500f + 4060 sistem corsair kasa vs 29k. Bu bile pahalı ama senin aldığına göre daha iyi bence.
  11. J

Yine tavsiye etmiyorum fakat , f/p sistem bekleyemediğiniz ve yine de vatandan almak zorunda olduğunuz senaryoda benzer bütçede en azından şu tarz bir şey alsaydınız harika olurdu. Hem ddr5 hem 7500f işlemci + zotac + corsair kasa vs...
  12. J

zaten önermiyorum dedim ama bu tarz sistemler var ve daha iyi. 1735398570 Kendinizi biraz daha güzel ifade edin , arkadaşa hayal kırıklığı yaşatmaya ya da üzmeye gerek yok. Herkes araştıracak kadar vakit bulamıyor , ne yapsın vatana güvenip almış. Canın sağolsun. Müsait olduğunda iade et fakat...
  13. J

Sistem almadan öne konu açın lütfen , trendyoldan zaten alınmaz. 1735397468 yukarıda yazdığım yazıya bakın , bence direkt iade edin. Para kolay kazanılmıyor.
  14. J

Bence sistemi iade edin çünkü bu bütçede 7500f + 4060 DDR 5 sistem bile o fiyatı haketmiyor. Vatan vb. yerlerden f/p sistem olmadığı sürece sistem alınmaz. Ve asla onların sistem toplatmasına da izin verilmez...
  15. J

30k sistem öneri yeni yıla girmeden

Şu an alabileceğiniz f/p sistem yoksa mecbur 1-2 gün daha bekleyin , belki diğer youtuberlar da son sistemlerini çıkarır. daha çok düşük bütçede sistem çıkıyor. Bunun gibi...
  16. J

ACİL! bu sistem alınır mı?

pc hocası <3
  17. J

İnce hesaptan hazır sistem alcam güvenebilirmiyim sistemler darboğaz yaparmı

22k pahalı değil mi ? 19kya falan 5600 ve 4060 sistemler geliyordu , araştırsan belki bulursun bile. daha 2 gün önce pc hocası ddr5 1440f intel b580 kartlı sistem çıkardı
  18. J

E Eyvallah , çok teşekkürler <3
  19. J

Hayırlı olsun , güle güle kullan.
  20. J

Shadow Thunder Sistem Alınır mı?

2 gün önce pc hocası bu tarz bir sistemi 2k daha uyguna çıkarmıştı.. Biraz da araştırıp öyle karar verin , yanlış yönlendirmek istemem. Pc hocası son sistemini çıkardı bugün , belki yeni yıla kadar donanım arşivi vb. de sistem çıkarır.
Top Bottom