Arama sonuçları: *

1. Juckly

Gaming genden memmunmusunuz?

Bilgisayarın powerı bozuldu 6 kere felan servise gitti geldi 1.5 ay felan sürdü servis süreci çok kötüydü ben yolluyorum bizde sıkıntı yok diyip geri yolladılar kaç kere power değişince düzeldi ☺️
  2. Juckly

Gaming.gen.tr'den sistem alınır mı

Aynısı yaşadım sistem aldım kendi kendine kapanıyor du 1.5 2 ay sistem garantiye gitti geri geldi en sonunda gidip kendim konuştum da video ilede kanıtladim 2 ay sonunda psu değişti, birde bir ara müşteri temsilcisi ile görüşürken yüzüme kapattı bir tanesi. 😂😂
  3. Juckly

Gaming Gen Tr Değisim Raporunu Servisten Almıyor

Geçmiş olsun dostum bir power supply için 4 ay uğraştım gaming gen servisi ile 4 ay sonunda servise gönderip değiştiler 4 ay boyunca power ın bozuk olduğuna inandıramadım sonunda başka bir bilgisayarcıya baktırıp video aldım öyle yaptılar 😊
  4. Juckly

Bilgisayarımı satıyorum

Bilgisayarda isen direkt üstte ikinci el yazıyor telefonda isen sol üstte 3 çizgiye tıkla görürsün
  5. Juckly

Gaming gen tr iyi mi? bilen varmı

Kanka mağaza güvenilir sorun yok kargo biraz gecikiyor birde ben teknik servisten memnun değilim
  6. Juckly

gaminggentr 3 gündür kargoya vermedi

Fatura kargonun üstünde geliyor jelatinin içinde olmadı mail at atarlar faturanı
  7. Juckly

gaminggentr 3 gündür kargoya vermedi

Gaming gen kargo süreci 1 haftayı bulabiliyor yoğunluktan dolayı toplu çıkıyorlar kargoları galiba
  8. Juckly

Çözüldü✓ Gami̇ng.gen.tr 7 Gündür Kargoya Veri̇lmi̇yor !

Ondan yana sıkıntı yaşamadım 4 kere göndermeye rağmen. Ama sisteminde gözle görülmeyecek sıkıntı olursa geçmiş olsun 😂 1670489823 Sistemim kendi kendine kapanıyor oyunlarda sorun power da ama inandıramadim maalesef
  9. Juckly

Çözüldü✓ Gami̇ng.gen.tr 7 Gündür Kargoya Veri̇lmi̇yor !

Selam. Eğer siparişiniz varsa 1 haftadan aşağı gelmesi çok zor daha geçen arkadaşım aldı 1 hafta sonra geldi test aşamasında felan diyorlar. Benimde gaming genden aldığım sistemde sorun oldu power supply bozuk ama onlara inandiramiyorum 4 kere teknik servise gönderdim sorunu cozemediler yani...
Top Bottom