Arama sonuçları: *

1. Kıvanç🖱️

Arkadaşlar bu sistem 4080 süper ama 56000 tl

4060 Ti yazıyor, başlığı yanlış yazmışlardır.
  2. Kıvanç🖱️

40.000TL Hazır Sistem Önerisi

Ben satıyorum 7600 RTX 4070 li sistem + full ekipman da var. İstersen dmden link atarım
  3. Kıvanç🖱️

50k bütçeye Nvidia ekran kartı AMD islemci

@Kürşat Kütükçü
  4. Kıvanç🖱️

50.000TL hersey dahil sistem önerisi

Şunu alıp üstünü tamamlasın
  5. Kıvanç🖱️

50.000TL hersey dahil sistem önerisi

Allah aşkına paranız mı çoook, değerini mi bilmiyorsunuz anlamıyorum. Şuralardan sistem almayın diye milyon tane konu var forumda A-L-I-N-M-A-Z
  6. Kıvanç🖱️

pc'yi uzun süredir araştırıyordum aldım sizce nasıl

Gayed iyi, güle güle kullan.
  7. Kıvanç🖱️

Hazır PC ve biraz fikir verebilir misiniz?

Evet ödeme planları pek de iyi değil gerçekten. Bir de şöyle de bir sorun oluyor hocam: YT hazır sistemlerinin stokları genellikle düşük oluyor ve almak çok çok zor oluyor yoğunluktan. Bunları da göz önüne alıp ona göre davranmak lazım
  8. Kıvanç🖱️

Hazır PC ve biraz fikir verebilir misiniz?

Her türlü YT kanallarının hazır sistemlerini tercih ederim. Upgrade edeceğini yine edersin sonra.
  9. Kıvanç🖱️

Bu sisteme soğutucu gerekir mi

Ucuz yollu bir şey alsan fena olmaz. Elzem mi? Tartışılır. Tavsiye: Assassin King 120 SE
  10. Kıvanç🖱️

Çözüldü✓ Rx 7600 + r5 5600 16900 TL'ye alınır mi

Özelleştirince 18500 lira oluyor bende
  11. Kıvanç🖱️

Ryzen5 5600,GIGABYTE RTX 4060 8Gb itopya hazır sistem alınır mı?

Daha 1-2 ay önce 5700x 4060 asus dualli sistemimi 25k'ya sattım 😅 bu sistem f⏫/p⏬ olmuş biraz 😵
  12. Kıvanç🖱️

Ryzen5 5600,GIGABYTE RTX 4060 8Gb itopya hazır sistem alınır mı?

Tam Super7000 var bu paraya dicektim ki kral el attı olaya sağolsun ☺️👌🏻
  13. Kıvanç🖱️

Çözüldü✓ BU SİSTEM ALINIR MI?

https://www.gaming.gen.tr/urun/366493/imola-4060-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bana kalırsa bu dahi pahalı ama yine de seninkinden uygun
  14. Kıvanç🖱️

SSD? PSU? Alma dostum büyük hata edersin, ama sen bilirsin yine de ne diyim :LOL: 1703185718 Bu fiyata DDR5 sistem var https://www.gencergaming.com/pch-velar
  15. Kıvanç🖱️

Tabii ki alınmaz. Ne olduğu belli değil, kimin sattığı belli değil Her şeyi geçtim anakartın, ssd'nin ne olduğu bile belli değil
  16. Kıvanç🖱️

gençer gamingden sistem alan arkadaşlar

Gayet güzel sistem, güle güle kullan. Hele ki ara ara vakit geçirmelik bir PC için nefis. İleride imkanın olursa Ryzen 5 5600'e geçersin işlemciyi.
  17. Kıvanç🖱️

gençer gamingden sistem alan arkadaşlar

10 günden önce Gençer'den sistemini alabilen yok diye biliyorum zaten. Ama sağ salim gönderiyorlar sonunda. Biraz sabır gerek.
  18. Kıvanç🖱️

sizce bu sistem alınır mı?

Kötü diyemem ama ben beklerdim az stoklu da olsa YT kanallarının sistemlerini
  19. Kıvanç🖱️

Kafam aşırı karışık yardımcı olur musunuz?

Bu sırada Evangelion nedir bilmeyen ben :rolleyes:
  20. Kıvanç🖱️

GENCERDEN SISTEM ALDIM

Nihayet zamlanmadan almışsın. Hayırlı uğurlu olsun. Sıkıntısız sorunsuz senelerce kullan inş. Kargolama konusunda normalden biraz daha uzun sürebiliyor Gençer diye biliyorum. Ama dert etme aldın geçtin. Artık kafanı ee şimdi ne oynasam diye yormaya başlayabilirsin. ;)
Top Bottom