Arama sonuçları: *

1. Kolestrol

nova-1650 8k degermi

Daha dün 7k idi bu sistem ayrıca Psu değiştirme masrafı ile 8.5k'ya dayanmış şuan Yeni bir sistem beklenebilir
  2. Kolestrol

Dar boğaz (3050-i512400f)

Alabiliyorsan 11400f
  3. Kolestrol

Dar boğaz (3050-i512400f)

O işlemci 4 kişilik çekirdek bir aileyi bile besler
  4. Kolestrol

10kya Güzel Monitör Dahil Bilgisayar Bulabilir Miyim?

Şuan gözlemlerim sonucu fazlasıyla boş yaptığınızı farkettim 8 k bütçesi var diye dayayalım sorunlu ssd'yi döşeyelim 8'lik ram'i mi demek oluyor bu anlayamadım , mevcut bütçe ile doğru düzgün bir sistem toplanamıyorsa apu veya geçici ekran kartlı bir sistem önerilir arkadaşın para biriktirme...
  5. Kolestrol

Tamam kanka alsın diyorum bende alabilecekse neyi savunuyorsun bana , Sistemin parçalarına bakmadım bu arada inşallah adam gibi bir sistemin tartışmasını yapıyoruzdur bi kronik sorunulu ssd daha kaldırmaz bünyem
  6. Kolestrol

İyi o zaman beklesin adam bakalım alabilecek mi o dediğin şekilde milisaniyelik stoklarla bakalım başarabilir mi arkadaş , uzun bir süre stok bekler diyorum ben hadi bakalım bekleyeceğiz göreceğiz 1647205354 Bu sistemi alacağına hiç almasın daha iyi , sağlam bir sistem toplayıp görüntü versin...
  7. Kolestrol

Direkt almasın kanka o zaman adam ne alakası var boş yapma lütfen sistemin elle tutulur tek yanı 1650 başka bir şey yok
  8. Kolestrol

Şaka gibi bir sistem gerçekten hocam konuşmaya bile değer değil , Hem 240'lık ssd takmışlar hemde kronik sorunlu , 2022 yılında olmamıza rağmen 8 gb ram koymuşlar , ve işlemci de ryzen 3 1200 yani daha ne diyeyim bu linki atarken biraz utanmadınız mı hocam
  9. Kolestrol

8k ya 1650 sistem toplaması biraz zor Parçaların ayrı ayrı çok sağlam indirime girmesini beklemesi gerekiyor
  10. Kolestrol

Gamegaraj PCI4.0 6500XT sistem tekrar stokta!

Allah hidayet versin hocam , Ucuza 4650g buldum siz bana hakaret ediyorsunuz ama özür dilerseniz link atarım size , Siz seversiniz 4650g'yi
  11. Kolestrol

Cidden çok ayıp hiç yakıştıramadım size bu üslubu , toplayın helalinden bi 4650g sistem kendinize gelirsiniz belki
  12. Kolestrol

Hocam 4650 g ' li apu sistem toplayıp biraz bekledikten sonrada Güzel bir ekran kartı çekebilirdiniz Neden 11400f aldınız anlayamadım 4650g li sistem şamarlar onu 😂😂
Top Bottom