Arama sonuçları: *

1. LORN

20K Bütçeli Kasa Önerisi

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5600-gigabyte-rtx-4060-eagle-oc-8gb-gigabyte-a520m-k-kioxia-500gb-16gb-ram/ https://www.gaming.gen.tr/urun/359835/vulcan-4060ti-amd-ryzen-5-5500-mpk-galax-geforce-rtx-4060-ti-1-click-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  2. LORN

25.000TL HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ ( MONİTÖR DAHİL )

Bu sisteme özel güzel bi monitör önerebilir misiniz? 2k falan
  3. LORN

30K Bütçeli Toplama Sistem Önerisi

Teşekkürler arkadaşlar
  4. LORN

Sadece kasa
  5. LORN

Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi sistem hangisi. Aynı fiyatta birbirine benzeyen çok fazla sistem var.
  6. LORN

Hangi Sistemi Almalıyım ?

Sitesinde belirtmesi ama olmaması komik bir durum. Işığı değiştirmek değil de komple kapatabilsek iyiydi. Kfg nedir?
  7. LORN

6800’le takas ederim Büyük ihtimal. Ya ben şeyi sordum kimse cevap vermedi. Bu kasanın rgb değişmediği söyleniyor ışığı kapatabiliyoe mıyuz peki. Led tuşu var yazıyor sitede
  8. LORN

Aldım sistemi ekran kartını değiştireceğim
  9. LORN

6650xt bile veriyor :) evet bakalım bi gelsin
  10. LORN

20K AMD HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

W11’de bol bol problem yaşadım pc yüzlerce kez çöktü kasayı parçalamama ramak kalmıştı. Temiz bir w10 formatı sonrası hiçbir problem yaşamadım.
  11. LORN

Vatan olduğuna emin miyiz? Ya ucuzluğu bir kenara 4k 30fps verebilmesi lazım
  12. LORN

Rtx bi sistem geliyor sanırım intel işlemci diyor
  13. LORN

Kendime değil arkadaşıma topluyorum :D
  14. LORN

20K AMD HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Herhangi bir geliştirme yapayım mı? Birden fazla gencer var velor mu diğeri mi 2 tane var
  15. LORN

6700 serisi yeterli oluyor kontrol ettim. 30fps’den bahsediyoruz. Konsoldan daha iyi performans veriyor. Çoğu oyunda 45 civarı alıyor. Ayarları optimize edip fsr vb. açtığın zaman 60’ı rahat buluyor. Bende de 6750xt var çoğu oyunu 4k oynuyorum
  16. LORN

Bugün almam gerekiyor belirttiğim gibi
  17. LORN

başka akıl verecek arkadaş yok mu?
  18. LORN

peki ya 12gb vram konusunda ne düşünüyorsun? 4k da oynayacağım çünkü
  19. LORN

anakart ve işlemci geride kalmıyor mu biraz? benim sistemlerde 20 bini geçmeden rahat b550 yapabiliyorsun b450 diyor bunun anakartı için
Top Bottom