Arama sonuçları: *

1. LaZz61

Bu sistemi alıyorum (Son çağrı)

Valla güç kaynağı 850w ileri dönük olsa tadından yenmez gayet güzel sistem şimdiden hayırlı olsun.
  2. LaZz61

Çözüldü✓ Hazır sistemden çıkan kutular

ram ve ssd anakart kutusunda oluyor genelde içinde baktınız mı
  3. LaZz61

Monster 27 inç va 240 Hz monitör 3500e alinir mi 5 6 aylık

ya o biraz kullanan kişiye göre arkadaşım ilk çıktığı dönem aldı kullanıyor ona göre mükemmel Va panel sevmiyorsan alma zaten önemsiz diyorsan al kullan :) 2. el monitör testlerini güzel yap ölü pixel
  4. LaZz61

3070-5600 VS 7600-3060Tİ (DDR5)

Kardeşim 3060ti Gddr6x yeni belleklerle olan model 3070 ile aynı gibi. Güncel olan ddr5 sistemi alman daha mantıklı hatta çok zorlamaz ise ramleri düşük cl yüksek mhz ramler yapabilirsen ddr5 farkını görebilirsin.
  5. LaZz61

AMD RYZEN 5 5600G APU - Sisteme sappire rx6800 ekran kartı Taktım

Temiz bir format en güzel çözüm güncel kurulum. Ama öncesinde ddu ile driverleri kaldırıp tekrardan kurmanız sorunu çözebilir. Anakartlık bir durum değil. Benimde 5600 g var apuda kullanırken kitleniyordu
  6. LaZz61

Gaming Gen Tr Değisim Raporunu Servisten Almıyor

Eski kart direk yurtdışına gidiyor servis geri vermiyor kartı. Yasal haklarını diyorum ısrarla 4 ay bekledim en son kendileri mecburi ücret iadesi yaptı. Beklemek de çözüm değil ücret iadeni al geç yapacak başka bir şey yok stoklara girmediği sürece.
  7. LaZz61

Kankam koyuncu pentayı ws arayın. Stok yoksa yapacak hiçbirşey yok en sonunda hiç bir şekilde temin edemiyoruz diyip ücret iadesi yapıyor. 3 ay bekledim belkide 4 olabilir unuttum😂
  8. LaZz61

Ben 3090 stoklarda yoktu asus rog tuf 3 ay beklettiler beni stoklarda yok diyip ücret iadesi verdiler koyuncu pentayı arayığ bilgi alabilirsin stokla ilgili . Fatura fiyatı iyiyse ücret iadesi al bence.
  9. LaZz61

onlar gönderiyormu ona bile inanmıyorum onlara gönderttim ekran kartını CW sorunu yok raporu ile geri geldi. Aynı kartı ben gönderdim bizzat asus a Değişim raporu çıktı güvenim sıfır onlara oyalama yalan dolan eziyetten başka bir şey değiller.
  10. LaZz61

Asus Rog 3080 ekran kartı sadece ben 5 adet değişim yaptırdım sıfır kapalı kutu ürün geldi. Hepsinde Cw cw cw cw en son ücret iadesi alıp kurtuldum firmadan ziyade asus üretim hatası çok yaygın kronik sorun bence. Gamingentr ayrı bir boyut ama oyalanmak istiyorsan buyur gel diyorlar.
  11. LaZz61

Öncelikle geçmiş olsun. Bende çok uğraştım ekran kartı için bu firma ile Rabbim kolaylık versin ellerine düşürmesin. Keşke direk olarak ücretsiz iade hakkınızı kullansaydınız ekmeklerine yağ sürmüşsünüz ellerinden geldiği kadar oyalar dururlar. Şikayetvar a konu açıp en temizi edevlet üzerinden...
  12. LaZz61

Çözüldü✓ Gami̇ng.gen.tr 7 Gündür Kargoya Veri̇lmi̇yor !

Kardeşim her gün erkenden kalkıyorsun. Yoksa cok sıra beklersin. Günlük rutin yalanını dinle ama ara kendini hatırlat. Beklemeye devam kesinlikle güvenme kargo bilgisi gelene kadar. Umarım sorunsuz gelir yoksa servis süreçleri neyse moralim bozuluyor aklıma geldikçe :) Ve en önemlisi Bol bol...
  13. LaZz61

Çözüldü✓ Gami̇ng.gen.tr 7 Gündür Kargoya Veri̇lmi̇yor !

GamingenTR Bekletir oyalar her gün arasan da yarın cuma pazartesi yalanlar zinciri ama kargo gelmez. Bahaneler sıralanır. En komiği yurtiçi kargo almaya gelmedi demişlerdi bana hala gülüyorum :) Kargo takip no verilene kadar yalan dolan bahaneler topluluğu.
  14. LaZz61

Çözüldü✓ GAMİNG GEN TR SORUNLARI (çözüldü)

Tipik oyalama taktikleri 😇oyalama da üstlerine yok
Top Bottom