Arama sonuçları: *

1. L

DA'dan 13000 TL Bütçeye Toplama Sistem Gelir mi?

2 haftadir falan ediyom
  2. L

Piyasaya göre uygundu parcalar cok kaliteli olmasa da iyiydi
  3. L

Valla bilmiyorum hocam nasıl yaptıklarını binbir emekle para biriktirip bir sey almak icin uğraşıyoruz sirf iki kurus kar etcekler diye insanlarin hayalleri ile oynuyorlar
  4. L

Al sat icin 5 tane alan tipler olduğu sürece isterse 10 k sistem olsun yine. Sıkıntı olur
  5. L

Adami belediye baskani mi yapican shshshajjaa 1661620235 Moralim bozuktu güldüm sjsjjsjaja
  6. L

12 / 13 k hazir sistem önerileri

Bekliyorum kanka da fiyatlar git gide daha da yüksek cikiyor çıkan sistemide yetisip alamiyoz moralim bozuk çok
  7. L

12 / 13 k hazir sistem önerileri

Merhaba arkadaşlar iki seferdir pch ve modart sistemlerini alamadım maalesef:( Bu yüzden konu acma ihtiyacı hissettim bütçem 12 k ama zorlayarak kendimi 13 k ya cikabilirim Amd ya da intel fark etmez Ekran karti olarak amd olursa rx6600 ve ryzen 5500 islemci İntel olursa ekran karti 3060 (...
  8. L

modart pc hakkında stok ?

Hocam yanlis yazmisim ne celalleniyon bende alamadim üzgünüm ama gereksiz adami karalamaya calisiyorsunuz
  9. L

modart pc hakkında stok ?

Valla arkadaşı tanimam etmem ama haksız yukleniyorsunuz kendince 11.500 e cikartti daha ucuz fiyata pch 100 stoktu bu arkadas 300 cikartti iyi kötü sözünü tutmus sayıyorum ben keske fiyati ne bilim 12.500 falan yapipta 500 600 stok satabilseydi
  10. L

Sizce cumartesi günü abdullah abinin inceleyeceği sistemi tahmin edebilirmisiniz

Kötü kasa ve psulu 12 k ya vardi incehesapta 10 k ya düşer diye herkes alma dedi simdi onu bile bulamiyom
  11. L

Sizce cumartesi günü abdullah abinin inceleyeceği sistemi tahmin edebilirmisiniz

Rx6600 lu bir pc yi 11 12 k cikarsa direkt alicam biktim valla
Top Bottom