Arama sonuçları: *

1. Leilike JR

beyler benim nedense mini pc fantezim var

reis ayrı psu ve vga slotları satıyor onlarla laptoplara ve böyle mini pclere harici masaüstü ekran kartı bağlanabiliyordu sanırım aslında denemeye değer 1723479732 şöyle bir şey yapılabilir
  2. Leilike JR

adama intel hd yeterdi bana diyorum gelmiş 4060 diyor
  3. Leilike JR

garibanız usta fantezinin de bir sınırı var
  4. Leilike JR

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-mini-pc-i7-5500u-8gb-ram-120gb-ssd-windows-10-pro-1162027925/detay nedense böyle pcler çok hoşuma gidiyor o paraya toplama laptop yerine bunlar daha çok mantıklı geliyor zatne max 2013 den kalma oyun oynuyom böyle...
  5. Leilike JR

Kardeşim pc diye tutturdu bi yardim

ona ucuz yollu bir şeyler ayarlayalım ikinci el
  6. Leilike JR

20 bin TL bütçe ile Zerion X12 sistem alınır mı?

olm öyle demeyin len onu bulamayanlar da var
  7. Leilike JR

NiPoGi AM02 PRO AMD Ryzen 7 5700U Alınır Mı?

terminal olarak kullanılacaksa xeon daha çok iş görür ama xeon lu mini pc bulamazsın
  8. Leilike JR

he ben videoya bakmadım mini pc olmasına rağmen sıcaklık düşükse yapış yanına da bi 75hz full hd hdmi monitör çak tamamdır
  9. Leilike JR

hocam belki o mini pc değil laptop olduğundan dolayı farklı sıcaklık değerleri alınabilir ama çok sıkıntı bence ideal sıcaklıklarda olur en kötü senede 1-2 kez içini açıp macun bakımını yaparsan sıkıntı olmaz Normal Gündelik Kullanım için uzun yıllar götürür,oyun için ise beklentisi benim gibi...
  10. Leilike JR

mini pc ler fp değil fazla ısınır gereksiz pahalıdır ki buna daha monitör alman gerektiğini saymıyorum bile 1714209446 usta sözümü geri alıyorum şimdi baktım bu alınır
  11. Leilike JR

12 bin tl sistem onerisi

olm kütahyadan adam olur mersinden olmaz bu nee
Top Bottom