Arama sonuçları: *

1. Lergoooon

R3 3100 Gtx 1660S Oyun İçin İdeal Mi ?

Arkadaşların dediği gibi SSD harici sistem güzel. Belirli bütçede 3100 + 1660S çok iyi bir ikilidir.
  2. Lergoooon

6500 tl ye daha ne olsun acaba

Sistemin linkini atar mısınız?
  3. Lergoooon

İncehesap güvenilir midirr

Evet güvenilirdir, dolandırılma gibi bir olay olması mümkün değil. Size ürünü bir firma gönderiyor, satıcı değil.
  4. Lergoooon

5000₺ Sistemim Nasıl ?

Sizin sisteminiz iyi. İlerde 8 GB RAM eklemesi daha yaparsanız tadından yenmez. Arkadaşların dediği gibi depolama yetersiz gelebilir.
  5. Lergoooon

5000₺ Sistemim Nasıl ?

4800 liraya monitörsüz sistem önerisi hocam, bakmanıza gerek yok. Linkini bırakayım. https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an/
  6. Lergoooon

5000₺ Sistemim Nasıl ?

200 liraya monitör önerisi de bekliyoruz.
  7. Lergoooon

4300 civarı hazır sistem tavsiyesi

Hocam 80+ olanı kast etmiştim. Markalar güvenilirdir. Teknobiyotik ülkemizde duyulmayan markaları piyasaya sunmakta çoğunlukla.
  8. Lergoooon

4300 civarı hazır sistem tavsiyesi

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-firsatlari/bayram-ozel-bilgisayarlar/amd-ryzen-3-3100-3-6ghz-gtx1650-super-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html Anakartı B450M S2H SSD'yi HyperX Fury 3D 480GB PSU'yu Aerecool 500W 80+ yaparak satın alabilirsiniz.
  9. Lergoooon

technoqueen sistem alınır mı

Kasayı değiştirirseniz alınır. Hava akışının çok iyi olduğu söylenmiyor. Kasa harici güzel bir sistem.
  10. Lergoooon

Bir Dolandırıcı Daha

İşte görmek istediğimiz davranışlar bunlar!
  11. Lergoooon

Bir Dolandırıcı Daha

Arkadaşımızın yazım hatasıyla ilgili bir şey yazmışsınız. İlk yazdığın cümle : Bu cümlede yapılan yazım yanlışları : 1- Cümleye büyük harfle başlama. 2- Cümle sonuna nokta koyma. Ki sizin burada yaptığınız yanlışlar ciddi, ve normal bir yazım. "*****" diye nitelendirdiğin kişi ise "mizahi"...
  12. Lergoooon

Bu bilgisayara win 10 mu daha iyi olur win 7 mi

Kargo evinize ulaşmazsa şaşırmayın! İstanbul Bilişim iflas etti.
  13. Lergoooon

Aquaris 5an vs Teknoqueen

İkisi de güzel sistemler. Teknoqueen sistemde daha iyi oyun performansı alırsınız.
  14. Lergoooon

Uzun Araştırmalar Sonucu Sipariş Ettiğim Sistem

RAM'leri neden değiştirme gereği duydunuz? 3000Mhz ve CL15 gecikme değerine sahip. Corsair Vengeance CL16 gecikme değerine sahip.
  15. Lergoooon

Bu bilgisayara win 10 mu daha iyi olur win 7 mi

İstanbul Bilişim'den alışveriş yapmayın.
  16. Lergoooon

GameGaraj'ın 1600AF Leri Bitti !

Üretim durduğuna dair bir şey göremedim umarım bitmemiştir hocam. İlk defa forumda biri yanlış bilgi versin istiyorum 😁😁.
  17. Lergoooon

GameGaraj'ın 1600AF Leri Bitti !

Üretimi mi durmuş? İmkansız neredeyse. AMD'nin en çok satan işlemcilerinden biri.
  18. Lergoooon

Gamegaraj 5an

Wi-fi desteği yok. Ethernet kablosu alın derim.
  19. Lergoooon

Aquaris 5 an kullananlar yardım

@flardryn hocam kullanıyor.
  20. Lergoooon

2000 TL Bütçeye Sistem

Hocam 2.000 liraya çok zor. Bütçeyi artırmanızı öneriyorum. Artıramazsanız güzel 2. el parça bakabilirsiniz.
Top Bottom