Fotoğraftakinde yok. Bütçe varsa 2 adet m2 slotu olan anakart seçip bir tane daha ssd alırsan daha performanslı olur. Ayrıca bu görseldeki sistemde 1 tane ram var onuda en az 2 yaparsan güzel olur.
4060 seçeneklerim arasındaydı da gerek duymadım ya, dediğim gibi ilerleyen zamanlarda bunun üstüne koyarak 2. Bir sistem yapıp 3060ti lı olanı kardeşime bırakmayı düşünüyorum.
Sistem kendisi 22k ama krediyle aldığım için biraz daha arttı fiyatı. Normalde 4060ti alacaktım ama vrami az olduğu için ve ilerleyen zamanlarda bu aldığımın üstüne koyarak ilerleyeceğim için gerek duymadım 4060 ya da 4060ti a. Ayrıca çok sıkıştırmak istemedim kendimi.
Aşağıya eklediğim görseldeki haliyle 25.184 TL tutuyor ama palit gibi markalara sebepsiz bir güvensizliğim var, sıcaklık değerleri ne olur sizce?
Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum kredi kartıyla taksitle alacağım. Başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirm.
Üstteki 3070ti olan gayet güzelmiş umarım ayın 2 sine kadar fiyatı artmaz. Bütçemi 31k yapmayı pek tercih etmiyorum açıkçası kredi kartıyla taksitle alacağım için. Bu site güvenilir mi peki? Logosu pc hocasının logosunu hatırlattı onların sitesi mi?
Yazdım zaten 25k bütçem ama 30k ya da çıkabilirim, tercihim 25k civarı.
1690465582
3070li sistemlere baktığım zaman nerdeyse 30k altına yok gibi, bu sistem bana uygun geldi, başka öneriniz varsa bakabilirim.
Dostlar vatan bilgisayarın sitesinde bakınırken bu sistemi gördüm SİSTEMİN LİNKİ ve aşağıya eklediğim görseldeki gibi özelleştirdim.
Şimdi sorum şu: Yeni işe başladım ve 1 hafta oldu başlayalı, kredi kartımın hesap kesim tarihi ayın 1'i. O zamana kadar güzel bir sistem çıkmaz ise sizce bu...
Dostum sana yukarda " Üstünüze alınmayın " yazmıştım böyle söyleyeceğinizi düşünerek lakin sen yinede bu şekilde dönüş yaptın :) ben sana 5-6k dan sat demiyorum zaten şuan içinde olduğumuz durumun ne kadar acınası bir durum olduğunu belirtiyorum.
Sizce o elinizdeki sistemin gerçek ederi 8-9k mıdır? Daha önceki konularınıza denk geldim o zamanlarda da 6-7k önermişler, bu ekonomi bitirdi bizi ya...
Evet 1080p de darboğaz oluyor fakat 2k da darboğaz oranı düşüyormuş, onun dışında Türkiyede yaşıyoruz, bu dönemde işlemci değiştirmek ekran kartı değiştirmeye nazaran çok çok çok daha kolay, yerinde olsam o bütçede 6600xt denk getirmeye çalışırım.
Knkam 8.500TL ye 1660 ti almaktansa 8.800Tl ye 6600xt li sistem alırım (ufak darboğaz yapsa bile 2k da biraz hafifleyeceğini düşünüyorum bu şekilde kullanırım) daha iyi
Hocam kısa bir süre bu şekilde kullanacağım zaten maksimum 5 ay diyelim, kaldı ki eksiğimi tamamlayana kadar illaki yeni sistemler çıkar heyecanlanmayın :D