Arama sonuçları: *

1. Lutza JS

RX6600 MÜ - RX6650 Mİ

Evet şimdi bakınca gördüm psu kaliteli lakin kasa hava akışı bakımından sıkıntılı. Sadece kasayı değiştirip alabilir bilgi için teşekkürler.
  2. Lutza JS

RX6600 MÜ - RX6650 Mİ

Birbirine denk sistemler. 6650 XT, 6600 den daha performanslı bir kart ama gamepower kasa güven vermiyor büyük ihtimal içerisinde kullanılan psu da hatrı sayılır derecede kötüdür. Onu özelleştirip almanı tavsiye ederim.
  3. Lutza JS

GameGaraj Thunder 7T12/13-4070 Alınır Mı?

Arkadaşlar merhaba. 1-2 hafta sonra linkteki sistemi almayı planlıyorum. Sistemde uyumsuz gördüğünüz veya ekleme yap dediğiniz bir şeyler var mı ? Sistemde yapacağım özelleştirme şunlar; RAM: GSkill RipjawsV 32GB(2x16) Siyah 3200MHz DDR4 Ekran Kartı: Palit RTX4070 Dual 12GB 192Bit GDDR6X DLSS...
  4. Lutza JS

Gaming Gen TR Sistem Özelleştirme

Hazır sistem alırken site üzerinden yalnızca 2*8 modül bulunuyor. Uzun ömürlü olmasını istediğim için 2 slotta 2*16 ram takıp takmadıklarını merak ediyorum sadece yoksa sistem harici elbette yapılır.
  5. Lutza JS

SSD için hem fikirim o çok önemli değil ama ram de şöyle bir durum var. 12400f veya 5600x işlemci seviyesinde ramler quad çalışmıyor 4 slot için. Yani sadece hafızanın 32 gb olması pek cazip gelmiyor açıkçası yine de teşekkür ederim.
  6. Lutza JS

Arkadaşlar merhaba 1 ya da 2 ay içerisinde gaming gen sitesinden hazır sistem almayı düşünüyorum lakin aklımı kurcalayan bir husus var. Firmaya her ne kadar bu konuyla alakalı mail atmış olsamda bir geri dönüş alamadım. Bende belki daha önce tecrübe eden varsa bana yardımcı olabilir diye...
  7. Lutza JS

GamingGen 3070 Ti İçeren Sistem Gelirmi?

O fiyat bandına dair alınacak şöyle bir şey var; Intel
Top Bottom