Arama sonuçları: *

1. Marginale

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Kaşmerler bi şekilde topluyor.
  2. Marginale

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Aga bot programlar ile al-satçılar hepsini tekte topluyor.
  3. Marginale

Sistemimin Satışı Hakkında Yardımcı Olur Musunuz?

Parça parça satarsan biraz uğraşırsın ama daha iyi fiyata gider sistem. Komple daha ucuza gider.
  4. Marginale

Bu Fiyata Çıkmasındaki Sebep Nedir 20 Bindi 60 Bin Olmuş?

Belkide p yüzden kaldırmak yerine böyle yapmışlardır. Umarım gelir.
  5. Marginale

Bu Fiyata Çıkmasındaki Sebep Nedir 20 Bindi 60 Bin Olmuş?

Stok kalmamıştır siteden kaldırmak yerine fiyatı arttırmışlardır.
  6. Marginale

Uyum sorunu yaşar mıyım

Hayır ama hazır sistem daha ucuz gelirdi neden parça parça aldın. Gamepower kasanın içinde gamepower powersupply ne bileyim yani be kankam.
  7. Marginale

İtopya'dan aldığım sisteme ekran kartı sığmıyor

Niye almadan önce fiyat vb şeyleri sormak yerine aldıktan sonra soruyorsunuz vay başıma bunlar geldi diye güzel kardeşim? Bedavadan uğraşcan şimdi.
  8. Marginale

İzoly rtx4090 sistem 401.776 tl

Bence trollemek için yapıyorlar. Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
  9. Marginale

Çözüldü✓ tebilondan bu sistemi almayı düşünüyorum nasıldır.

Alan wake 2 rekabetçi oyun mu? İyice saçmalamaya başladın. Saf güç ister rekabetçi oyunlar ve fanı olduğun veya olmaya çalıştığın marka göz göre göre insanlara geçiriyor. Ayrıca 4070'in yarı fiyatı bir kart işinize gelen özelliklerden bahsedip bunlardan neden bahsetmiyorsun? Avuntu yaptığın şey...
  10. Marginale

Attığın ürünler de markaların giriş seviyesi serileri. Aralarında ki fark birisi marka parası daha yüksek alıyor diğeri daha az bilindik marka olduğu için daha az alıyor. Sanki kendin Rog strix sistem bulmuşsun da yardımcı olmaya çalışan insanların attığı sisteme laf ediyorsun. Dlss 3 istiyorsun...
  11. Marginale

Mübarek yorum istiyorsun yorum yapıyoruz işte. 4070 olmadan da zaten 360 hertz üstü alırsın rekabetçi oyunda. Madem yorum beğenmiyorsun niye vize soruyorsun al gitsin. Monitorum 1080p dedin bizde böyle bir sistem gereksiz olur dedik lafımızı beğenmiyorsun. Bi arkadaş demiş en üstte zaten kazık...
  12. Marginale

Tamamda senin monitör zaten 1080p yani desem ki 4k monitör 2k'ya çekip bu özelliklerden yararlanıcan, öyle bi şans yok. Veya 4k olduğu için DDR5 topla diyicem o da değil. 50K bir sisteme veriyorsun onun yerine 40k ver, doğru düzgün bir monitör al önce mantıken. İstersen 4090 al monitör 1080p...
  13. Marginale

Çok gereksizki. Mesela 6000Mhz ram aşırı gereksiz ama ramlerde Mhz arttıkça otomatik fiyatta artıyor. Ama eşit orantıda performans artmıyor. Çok gereksiz bi sistem senin için bence. Yerinde olsam 3600Mhz 64gb ramli 3090'lı sistem dizerim bunun yerine.
  14. Marginale

Max 10 bin TL sistem önerisi

Ikıncıel dizersin anca 10k ya ):
  15. Marginale

pc değerlerim nasıll

Kanka ana menüde fps arttığı için o sorun oluyor fps arttıkça zorlanıyor . Benim nfs heat te de oliyo
  16. Marginale

pc değerlerim nasıll

Kanka niye böyle 1660 ta daksn bende gtx 970 var 255 fps veriyo en yüksekte
  17. Marginale

pc değerlerim nasıll

Benim işlemci de öyle kanka ekran kartına göre ama %60 vey %50 civarı kullanıyo
Top Bottom