Arama sonuçları: *

1. Midorchys

GTX 1650 super Ryzen 3 3100

ramı 16 yaparsan işi görür
  2. Midorchys

E1.5 SİSTEM FİKİR ALIŞVERİŞİ

Ramı 2x8 yapıp ssd yi büyütürsen iyi olur.. 240gb yetmiyor JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Midorchys

Arada kaldım.

Sadece oyun oynayacağım render yapmayacağım. Gamegarajdakini tercih edeceğim teşekkürler JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Midorchys

Arada kaldım.

Kanka ama soğutucu parasınıda ekleyince rtx 2060sli sistemle aynı fiyata geliyo el capitan JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Midorchys

Arada kaldım.

Ama rtx 2060s var diğerinde [emoji16] JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Midorchys

Arada kaldım.

Arkadaşlar 2 sistem arasında kaldım. Şimdi birinde ryzen 5 3600 var bunu alırsam soğutma da almam lazım. Onuda ekleyince 6.800 yapıyor. Ama diğer sistem ryzen 5 3500x kullanıyor stok soğutucu ona yettiğinden soğutucu almama gerek olmuyor ve fiyatları aynı oluyor. Arada kaldım bende. Öneriniz...
  7. Midorchys

Performans farkı

Hangisi daha iyi? Rx5600xt & ryzen 5 3600 Rtx 2060s & ryzen 5 3500x JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Midorchys

Atom Bilişim Kasaları

Aynen öyle JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Midorchys

Bütçem biraz arttı 7000 oldu. Monitör dahil hazır sistem önerir misiniz.

Hay kulaklık mouse felan da ekleyince tam 8 bin tutuyor. O kadar param yok. 75 hz alıcam gene galiba. 144 hz ve el cspitanın hayalini kurmak bile güzeldi ya [emoji3525] JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Midorchys

İyiymiş alayım. JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Midorchys

1500e attığınız aoc u alıcam. Paraya kıyalm JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Midorchys

Param yok ama 1200e 144hz 1 ms tb panel buldum. Sıkıntı olur mu tn panel? JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Midorchys

Knk araştırıp kovalayacak zaman yok 1-2 güne alıcam JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Midorchys

Monitör mü pc mi?

Üzdü JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Midorchys

1200 TL'ye düşünüyorum ben bulabilir miyim JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. Midorchys

Monitör mü pc mi?

Çok pahalı ya o 1200 TL'ye yok mu JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Midorchys

144 hz 1 ms ips panel 23-24inch tercihen hoparlörlü Bi monitör önerir misin JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Midorchys

Toplama değil hazır lazım ama el capitan alıp bütçeyi arttırıp 144 alıcam [emoji1787] JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. Midorchys

Monitör mü pc mi?

Bütçe arttırdım el capitan ve 144 hz alıcam 144 hz 1 ms ips panel 23 inch önerir misiniz? Hoparlörü tercih ediyorum JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. Midorchys

Teşekkür ederim. 144hz ips panel 1 ms 24 inch monitör öneriniz varsa mutlu olurum. Hoparlörlü tercihimdir JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Top Bottom