Arama sonuçları: *

1. Mona Lisa

QP Nitro fiyatına değer mi

işlemci için ayrı bi konu mu açsam çünkü 1600 al diyende var 3300x al diyende var
  2. Mona Lisa

kasa sağ ve sol taraflarından hava alıyor ama kullanan bi kişi var sorun dğeil yamıştı ekran kartında ne tür bi sorun var tam olarak bi de işlemciyi 3300x yaparasam ne tür bi yükseliş olur fps lerde 1614154025 şu an bütçem 3300x e ya da 1600 e yetiyor ve belki yayın da yaparım o yüzden hangi...
  3. Mona Lisa

knk şu an bütçem böyle olunca yeticek gibi duruyo o yüzden 500 watt lık model kullanmayı düşünüyorum yoksa ileride 600 watt lık model daha çok işime yarardı :) 1614153846 ssd yi harici olarak alıcam zaten knk
  4. Mona Lisa

ssd yi harici olarak alıcam işlemci olarak ne önerirsin
  5. Mona Lisa

kasa + psu yu 500 watt lık olanını alıcam knk o yüzden 4551 tl ediyor
  6. Mona Lisa

knk bütçem şu anda 8 gb ram e yetiyo ilerki zamanlarda upgradelicem zaten sistemi
  7. Mona Lisa

harici olarak alıcağım yazıyo knk 1614153330 apacher pny patriot arasında gidip geliyorum hangi maraka almam mantıklı
  8. Mona Lisa

tamam knk yorumun için teşekkür ederim
  9. Mona Lisa

psu fsp knk farkında mısın ?????
  10. Mona Lisa

iyiyse bi sorun yaratmıyoa sana sorun yok knk :D
  11. Mona Lisa

ben oyun + yayın açabilirim belki katkısı olur mu 3300x in
  12. Mona Lisa

işlemciyi neden 3300x yapmamı öneriyosun knk işlemci hakkında çok aşırı bi bilgim yok ondan soruyorum yanlış anlama :)
  13. Mona Lisa

ssd yi harici alıcam zaten knk belirttim orda da :)
  14. Mona Lisa

https://www.qp.com.tr/qp-nitro-r5-2600-8gb-rx590-8gb-240gb-ssd-oyun-bilgisayari kasa + psu yu vento 500 watt 80+ lık model yaptım ssd yi harici olarak almaya düşünüyorum alınır Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
  15. Mona Lisa

gaming gen tr dekş 3899 tl lik hazır sistem alınır mı

çok teşekkür ederim gidip bi bakarım direk almaya zorlamicaklar zaten :)
  16. Mona Lisa

yeri tam olarak nerde 1612773067 direk bütçe verse olur mu ?
  17. Mona Lisa

gidip itopyadan kendim toplayabilir miyim ?
  18. Mona Lisa

knk 1 yıldır bekliyorum daha 1 aydır da değil :) 1612772707 biliyorum o yüzden vatan dışında elden alabiliceğim bi yer var mı diye sodum :) edit: itopyanın beylikdüzü şubesinden bi sistem toplasam olur mu ?
  19. Mona Lisa

aga en azından 1-2 yılda mı götürmez en kötü çalışırım biraz daha değiştiririm parçaları hiç değmez gereksiz para verme diyosanız almicam çünkü 1 yıldır pc istiyorum artık dayanamşcak hladeyim bu pc yi demmi alıcak orsaıda kesin deil ama yine de şansımı denerim
  20. Mona Lisa

knk ben fps testlerine baktımda pek kötü bi sonuç vermedi bide babam biraz boomer olduğu için gidip elden alabiliyorum bu hazır sistemi ve fiyatıda biraz ucuz bana kalsa tabi bi b450m s2h +1650 superli bi sistemi taksitle internetten alırım ama yok elden olsun cart curt dediği in babam bunu...
Top Bottom