Arama sonuçları: *

1. Monaarch

Çözüldü✓ Yardım Pckolik yanlış işlemci gönderdi ne yapmalıyım ne yapabilirim

üstüne yatmazlar hocam yardımcı olurlar büyük ihtimalle önce işlemciyi isterler sonra yenisini kargolarlar sıkıntı etme
  2. Monaarch

HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Pahalı pahalı sakın alma hocam forumda youtube kanallarının pc toplama sayfası var orayı takip et hazır sistem çıkınca onlarda birini alırsın bu fiyat şuan çok pahalı sisteme göre
  3. Monaarch

Çözüldü✓ ModArt-ARC 2/Intel Core i3 12100F/INTEL Arc A750 PCI Express 4.0 8GB alınır mı?

Parasını bilmem ama bu sistemi kullanıyorum güzel yani iş görür
  4. Monaarch

bu sistem niye bukadra ucuz?

Çok eski bi bilgisayar işlemci ekran kartı filan düşük baya fiyat ucuz değil yani
  5. Monaarch

RTX 2060S Sistem Alınır mı

kuponsuz halini şuan bin lira fazlaya satıyorlar zaten attığın sistemi almada ne alırsan al :)
  6. Monaarch

RTX 2060S Sistem Alınır mı

yok hocam hem çok pahalı hem eski bi kart dün bu fiyata yeni bi sistem çıktıydı pc hocasından
  7. Monaarch

Bu sistem alınır mı bakıp yorumlar mısınız

zam gelsede kampanyalı bi şekilde bundan daha ucuza çıkar almayın bencede
  8. Monaarch

DA-C4 Hala kargoya verilmedi!

Benimkide hazırlanma aşamasında
  9. Monaarch

Arkadaşlar bu sistem alınır mı?

çoook pahalı hocam
  10. Monaarch

İtopya hazır sistem cashback

Faturayı sipariş tarihine keserler zaten kargoya verdikleri tarihe değil hocam
  11. Monaarch

indirim kodu şifresini kabul etmiyor

İndirim çoktan bitti hocam kuponlar tükendi
  12. Monaarch

HAZIR SİSTEM ALDIM SICAKLIK DEĞERLERİM NORMAL MİDİR?

Kullandığım bi kasa değil ama netten resmine baktım smdi önü mesh gayet güzel bişeye benziyor hava skntisi olmaz herlde. Zaten olsa şuanki sıcaklıkların daha fazla olurdu demek ki havalandırma güzel
  13. Monaarch

İşlemci için uzun vadede soğutucu tavsiye ediyorlar hocam 3 5 ay kullan yanmaz patlamaz bsy olmaz yani ama uzun ömürlü olsun rahat çalışsın dersen bi hava soğutucu almak lazm yine
  14. Monaarch

Kasa model belirtmemissin hocam ama o değerler normal cs go diye 70 derece az büyük oyuna girsen 80 leri görür stok a göre oda normal
  15. Monaarch

Abdullah abi sistemi saat kaçta paylaşıcak

6 da video 7 de link gelebilir
  16. Monaarch

Modartpc red&blue pc alınır mı?

Bulunduğun yerde elektrikle ilgili bi sıkıntın yoksa elektrik sürekli gidip gelmiyorsa voltajlarda düzensizlik yoksa yağışlı bi bölgede değilsen sürekli şimşek çakmıyorsa her ihtimale karşı bi tane akım koruma priz alırsın bu PSU ile yoluna devam edersin hocam. İkinci soruna gelince kredi kartı...
  17. Monaarch

bu sistemde değiştirilmesi gereken bir şey var mıdır

Kasa filan iyide fiyat biraz pahalı gibi aceleniz yoksa kampanyalı hazır sistem bekleyin hocam
  18. Monaarch

Hangi sistemi almalıyım ?

Arada bin lira var ama hem işlemci daha iyi hemde ekran kartı 12 gb. Ama pahalı gibi sanki dolar artmış olsada kampanyalı sistem bekle bence yarın çıkıyor bi tane
  19. Monaarch

Çözüldü✓ arkadaşlar bu hazır sistem alınır mı ?

Şuan için yok da 2 gün sonra donanım arşivi çıkaracak biraz üst seviye olacak gibi belki sana fazla gelebilir. Yine de şu kafadayım acil ihtiyaç değilse bekle illaki güzel bişeyler çıkacak sürekli çıkyıor. Ha dersenki çok hızlı gidiyor alamam edemem ona bişey diyemem. Bu dediğin sistem APU...
  20. Monaarch

Çözüldü✓ arkadaşlar bu hazır sistem alınır mı ?

Dolar artsada o kadar artmaz fiyatlar hocam. Bu kartta işini görüyor olabilir ama şöyle düşünmek lazım 1 taksit daha fazla vererek (10-11 binlere) çok daha iyi bir sistem alınabilir. Karnede geliyor bişeyler çıkar illaki
Top Bottom