Arama sonuçları: *

1. MotionlessINWhite

Sizce BitFenix nasıl bir marka?

PSU'yu çok sevmedim ama illa ki belli bir kalitesi vardır. Onun haricinde kasa ve fan seti oldukça kalitelidir, tavsiye ederim.
  2. MotionlessINWhite

R3 2200g 2. El 3000 TL alınır mı?

Daha geçen ay 2200G'li sistem dizdim, 16 GB RAM ve B450 anakart ile beraber 2739 TL'ye geldi. İndirim kovalarsanız 2200G'yi 2. el almak şartıyla çok daha ucuza kapatabilirsiniz aslında.
  3. MotionlessINWhite

Everest All In One Bilgisayar Çıkarıyor!

Hocam sırf Clevo'nun ürettiği ürünleri bu firmalar sunuyor diye çöp demek bence doğru değil. Şimdi Clevo'ya bu markalar fiyat teklifi sunuyor, F/p yapalım diyorlar ve fiyatı düşürmek için malzeme kalitesini kısıyorlar. Ancak bazı ürünleri cidden kaliteli, ne kadar para o kadar köfte mantığı...
  4. MotionlessINWhite

Everest All In One Bilgisayar Çıkarıyor!

All In One eksikliğini hissettiğimiz dönemde güzel gibi duruyor. Gerçek üreticisini bilmesem dahi illa ki standart bir kalitesi vardır diye düşünüyorum, fiyatını biraz tuzlu bulmadım değil açıkçası. Bence 4000-4500 TL arası olsaydı çok çok daha iyi olabilirdi ancak piyasada All In One...
  5. MotionlessINWhite

6000TL Bütçe ile Sistem Önerisi

Özelleştirip almıştım evet. Konu biraz boş geçmiş gibi, hala anlamayan arkadaşlar var. @ErenROG sizlere aynı kasayı aynı fiyata bulursunuz demiyor, fırsat kovalarsanız bulursunuz diyor.
  6. MotionlessINWhite

sizce abdullah abinin yeni sistemi nasıl ?

Güzel bir sistem, özellikle kartın sadece 4K olduğunu düşünürsek gayet alınabilir. Eğer 3060 sistem alamazsam bunu alabilirim gibi.
  7. MotionlessINWhite

Game Garaj Deneyimleriniz?

1 kulaklık aldım ve kargoya verildikten sonraki gün elime ulaştı, paketleme şu ana kadar gördüklerim arasında en iyilerdendi.
Top Bottom