O fiyatı asla hak etmeyen bir sistem ilk çıktığı anda demiştim Rtx için falan diyor bide videoda 2060 ile RTX oynayacaksak artık adam satmak için iyice saçmalamış.
Yazdığım gibi AMD bu karta 65W TDP demiş çünkü iyi bir güç yönetimi var bunun için iyi bir anakart gerek ayrıca bildiğim kadarıyla vrm de yok bu anakartta sıkıntı çıkarmaz ama keşke S2H alsaydın sağlık olsun artık.
Hocam güç yönetimi anlamında çok büyük faydası oluyor. Amd ve özellikle 3600 için gayet önemli bana kalırsa.
1592551301
Hayır yine de gerek var dediğim gibi.
5600 XT Türkiye'de satışa sunulalı daha 5 ay bile olmuyor üstüne 5700 ve 5700 XT'de evet sorunlar var fakat 5600 XT AMD'nin üst segmentteki en sorunsuz kartı.
1591262824
Ayrıca dediğim gibi şimdi bulabilirsem atarım o yazıyı siyah ekran sorunu çözüldü.
1591262987...
Kanka bak 2080 hatta 2080 gaming trio X kartında bile sorun çıkabiliyor o yüzden alacaksan pek düşünme AMD iyidir. Hatası olursa iadeye gönderirsin ki çoğu hata yazılım kaynaklı olduğu için internette çözümleri mevcut yüksek modellerde pek sıkıntı olmuyor artık ve 5600 XT yeni de bir kart olduğu...
Hiç sormayın biraz da sanırım gönlüm o yüzden nvida taraftarı değil ya dediğiniz gibi RTX gelişiyor geleceği parlak fakat 5600 XT benim için aracı kart 1 yıl falan kullanır artık 3000 Serisi bir RTX kartı alırım. En çok şuna içim yanıyor emek emek 3 yıl çalışarak (yazları) para biriktirdim...
Destekliyor fakat hocam bizzat arkadaşımın evinde deneyimledim ki daha önce 2080 kartını da bizzat şuan kullandığım sisteme takmıştım 1 ay RTX gerçekten güzel bir teknoloji fakat 2060 Minecraft'ta dahi 60 FPS veremiyor RTX ile BF 5 içinse baya bir ayardan refagat etmek gerekiyor. 5600 XT seçme...
Bazı yerde geçiyor dahi.
1591257016
Hocam bende ilk 2060 alacaktım arkadaşım pek tavsiye etmedi benim biraz RTX hevesim vardı fakat test sonucu kendi de gösterdi pek RTX teknolojisine uygun bir kart değil güçsüz kalıyor. 5600 XT ise hele ki bu son güncelleme ile bayağı bir düzeldi siyah ekran...
Hocam Teknobiyotikte bir sistem önerisi daha yapabilirim ben kendime göre özelleştirdim full artı full bir sistem. 480 GB SSD 1 TB Hard disk var. Ekran kartı olarak 5600 XT var fakat R5 3600 işlemcisine stok işlemci yetmediği için ekstra soğutucu koydum ayrıca ben biraz keyfi konfigre ettim RGB...