Arama sonuçları: *

1. Nasparus

Bu Sistemin Fiyatı iyi mi?

Teşekkürler ileteyim arkadaşa Teşekkürler
  2. Nasparus

Peki ekran kartının tek fanlı olması sorun olur mu? Çift fan için +761 tl istiyor 1644662304 Bu fark için 761 tl verilir mi
  3. Nasparus

Arkadaşım inşallah yeni bir sistem alacak bu sistemi buldu fiyatı bana uygun geldi sizce fiyatı uygun mu? https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5t11-rtx3060/
  4. Nasparus

Bu sistemi aldim pisman olmali miyim

Ben hâlâ aklına düşen kürtü düşünüyorum. 1643325210 Gereksiz yükselme. En başta sen saldırmışsın. Böyle konu açan çok var ama ilk defa birine saldırıldığını görüyorum.
  5. Nasparus

sizce bu sistem günümüz oyunlarında nasıl ?

Hocam linkini atar mısınız? Merak ettim.
  6. Nasparus

30000 TL ye sistem önerisi

Daha demin klavyesi mouseu kulaklığı ile 3060 lı sistem gördüm 17K idi bu zamanda değmiyormuş hocam araştırın. https://www.incehesap.com/flexy-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-48781/
  7. Nasparus

30000 TL ye sistem önerisi

Demek istediği 3060 Tİ 30K ya değmez
  8. Nasparus

TEKNO-GAMER alınır mı yoksa beklenir mi ?

Hocam bence sistem ne çok pahalı ne ucuz tam ayarında (şuana göre) dolar düşmüş olmasına rağmen zam üzerine zam geliyor herşeye daha bugün elektriğe zam geldi, daha zaman kaybetmeden alın derim sistemi tabii araştırıp en ucuzu bu olduğuna karar verdiyseniz.
  9. Nasparus

TEKNO-GAMER alınır mı yoksa beklenir mi ?

Bence bekleme fiyatlar yükselecek.
  10. Nasparus

MD-3 Alsam kaça satabilirim?

Benim ayar olduğum konu bu yaptıkları yetmezmiş gibi konu açıp konu içerisinde dalga geçiyorlar.
  11. Nasparus

Empati yoksunları mı? Pc almak isteyip çok sınırlı bir bütçesi olan adama neden empati kurmuyorsunda zaten halihazırda pc sahibi olup al sat yapmak isteyen birine empati kuruyorsun.
  12. Nasparus

Bana son 2 3 aydan bahsetme bilgisayarı ilk aldıktan sonraki 2 3 yıldan bahset deliler gibi oynamadın mı?
  13. Nasparus

Oyun oynamak için almak isteyenlere laf atıyorsun sen hiç oyun oynamadınmı da bu hakkı kendinde buluyorsun? Boş dram kasma
  14. Nasparus

Demelerinin sebebi bu kanalda sizin gibiler yokken (Abdullah abinin abonesinin 500 bine yakını ucuz pc için abone) bu kasaların çıkma amacı imkanı olmayan pc alamayan kişilere ucuz pc sağlayabilmekti fırsatçılık denmez ama doğru bir şey de değil.
  15. Nasparus

SİNERJİ vs GAMEGARAJ

gamegaraj daha iyi bana göre
  16. Nasparus

Arkadaşım RX550 sistem almış ama iyi mi yapmış bilemedim

FrekansTv'nin bir videosunu izlemiştim kötü ekran kartıyla iyi işlemci olunca ms artıyor
  17. Nasparus

3060Ti li sistem neden bu kadar ucuz ?

Soru cevap kısmında 3 fanlı olduğunu söylemişler
Top Bottom