Arama sonuçları: *

1. N

Arkadaslar itopya guvenilir midir?

Güvenilir sitedir.
  2. N

En yakın zamanda gelecek fiyat performans pc ne zaman gelecek bilgisi olan varmı

Doğrudur. Gelir ama stoklarını kaçırırsan seneye bütçeni artırmak zorunda kalabilme durumu da var hocam. Tamamen takip etme ve erkenden alma durumunuza bakar. Çıkınca 5 dk da bitebiliyor o sistemler.
  3. N

En yakın zamanda gelecek fiyat performans pc ne zaman gelecek bilgisi olan varmı

Donanım arşivini uzun zamandır takip ettiğimden diyebiliyorum. Abdullah Hacıgül Bu fiyata bu kura rağmen sisten toplar. Beklemek istemem dersen direk almanda fayda var hocam. Yeni zamlar gelmeden.
  4. N

Çözüldü✓ Bilgisayarımı nasıl yükseltmeliyim?

Hocam imzadaki sistemin komple değişmesi lazım. 2 soru var ama temelde hangi oyunlar için sistem upgrade? Apu da bir seçenek ileride ekran kartı ekleyebilirim dersen.
  5. N

Gaming gen tr iyi mi? bilen varmı

Site güvenilirdir. Tabi elektronik ürün güzel gelmeme durumunda garanti olduğu için sorun olmaz hocam.
  6. N

Asus ROG Strix G513QC-HN031 ALINIR MI?

Dediğim gibi hocam ben alırken oyun odaklı baktığım için kullanacağım diğer mühendislik ve CAD programı için yeterli olacaktır 2060 veya üstü. İhtiyacınız bu yöndeyse 3000 serisi almanız çok güzel olmuş şimdiden hayırlı olsun.
  7. N

Asus ROG Strix G513QC-HN031 ALINIR MI?

https://www.notebookcheck.net/GeForce-RTX-2060-Mobile-vs-GeForce-RTX-3050-Ti-Laptop-GPU_9581_10667.247598.0.html nvidia ekran kartı olarak bakıcaksanız rtx 2060 almanız daha iyi olmaz mı? oyun değerleri 2060 da daha fazla sanki? 1629546479 ikinci bir ekranınız varsa diye 2060 önerisi yaptım en...
  8. N

Game Garaj Pc alınır mı ?

Alınır hocam. Güven kısmında parçalar garantili ve iade sistemleri varsa sorun olmaz. Teknoloji şans işi biraz kötü parça denk gelir diye firma kötüleme yapmam yanlış olur bence alınır game garajdan.
  9. N

Donanım Arşivi g3 stok yenilenir mi?

ben ona imkansız demedim :D Sadece stoklar bittiği için daha pahalıdan tekrar stok olacak demişti videoda. Hızlı olan aldı. Alanlara şimdiden hayırlı olsun. Nasipse para olursa ileride almak isterim yeni yaptığı sistemleri.
  10. N

Donanım Arşivi g3 stok yenilenir mi?

kalktı o gemi limandan. g4 nasipse artık.
  11. N

Donanim arsivi sunmus oldugu pc yi piyasaya ne zaman cikaracak

insta/youtube/forumu takip edin çıkınca burası zaten sayfa sayfa yeni sistem ile kendini belli eder bence :D benim korkum stok sorunu olucaktır hızlı olan kapıcak gene.
  12. N

Teknobiyotik FR giriş seviye sistemler

doğru olabilir ama 8 gb ram artık arka plan uygulamalar vs. ile yetmez hale gelecektir. Hemen almayın fatakt kasım-aralıkta ram almanız ideal olacaktır.
  13. N

katılıyorum bu dediğine 4k bütçede şuan ya apu toplanır yada bunun gibi uyguna ekran kartlı (giriş seviyesi de olsa) güzel sistemler kovalanır. ileride bir +8 rami bende önermekteyim ama 8 gb ram şimdilik bu sistemi kurtaracaktır.(bütçe ayarlayınca almanızı önermekteyim hala)
  14. N

ben bu fiyat bandında rx560 lı sistemi alırım. apu sistemi kötü duruyor ve upgrade 3 yıl yapılmayacaksa rx 560 lı sistem diyorum ben hocam.
  15. N

4500 TL ye monitorlu pc varmidir

Apu ya 60 hz veya 75 hz monitör alınırsa denk gelebilir.
  16. N

Teknobiyotik'ten bilgisayar alınır mı ?

2.ci el konusunda ön yargılı olmakta haklısınız hocam ama elden alıp testini yapabilirseniz ve bir sorun çıkmıyorsa testlerde 2.ci ele o kadar da kötü gözle bakmıyorum ben. 2 ay kullanıp bile satanlar var daha uygun fiyata.
  17. N

itopya sitesinden 6000 civarında f/p pc önerisi

onlardan bende öneri yapıcaktım ama itopya öner deyince elim kolum bağlı yorumları okuyorum mecburi. Mağazayı mı gidip alıcak acaba?
  18. N

fark ettim hocam onu.
  19. N

bu üründe ekran kartı yok hocam galiba?
  20. N

https://www.itopya.com/jaho-begin-amd-ryzen-5-1600-af-gigabyte-geforce-gtx-1650-d6-oc-4g-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-geforce-espor-pc/ bu var bi incele istersen?
Top Bottom