Arama sonuçları: *

1. N

Ana kartı hangisi yapayım

Hocam piyasa çok hızlı değişiyor takip edemiyorum fiyatları ama bu fiyat da çok pahalı geldi bana ya.
  2. N

Render için Hazır Sistem Tavsiyesi

Dostlar iyi forumlar.Bi arkadaşım Render için hazır sistem istedi. Grafik kartı Güncel sürücülerle 20.000 veya daha yüksek G3DMark puanına sahip bir GPU. NVIDIA RTX 2070, NVIDIA RTX 3070, NVIDIA RTX A4000, AMD Radeon RX 6800 veya daha iyisi gibi. Grafik kartı belleği 8 GB veya üzeri *...
  3. N

HAZIR SSİTEM BULDUM SİPARİŞ VERİCEM YARDIM EDERMİSİNİZ

Olabilir, parça kalitesi ve oyun performansı arasında seçim yapmak gerekir o zaman.
  4. N

PC HOCASI-GG12 Alınırr mı? Lütfen fikir belirtin benim için çok önemli

Zamanında çok iyi fiyatı vardı.Şu an da kötü değil ama bilmiyorum bu bütçede daha iyisi var mıdır? Piyasa çok oynak olduğundan takip edemiyorum.
  5. N

Bu hazır sistemi aldım iyi mi sizce

Güzel ama RGB şart değilse (ki bence ramde RGB kötü görünüyor) Goodramin 6000mHz CL30 rami vardı 1800'e onu alabilirsiniz.
  6. N

Bu hazır sistemi aldım iyi mi sizce

Taner Hocam yaptıysa iyidir 😉
  7. N

Yeni bir bilgisayar aldım ama

Anakartının üretici websitesine girip modelini aratarak son bios sürümü ile halihazırda bilgisayarında olanı karşılaştırıp kontrol edebilirsin.D
  8. N

35k bütçeye hazır sistem önerebilir misiniz?

4060 ti yerine bu bütçede 7700xt hatta 7800xt sistemler çok daha iyi.
  9. N

Bu hazır sistem alınır mı?

Kasa iyi.PSU için dr Taner hocam yorum yapıyodu videoda.Alınmayacak olsa videosunu yapmazdı.Ben olsam Taner Hocama güvenir alırdım.Videoda söylüyor eksik korumaların yanlış hatırlamıyorsam.Bakıp böyle bir sorun yaşama riskimiz var mı yok mu ona göre değerlendirin.
  10. N

Bu sistem 10kya alınır mı?

Yaani fena durmuyor.Bi arızası vs. yoksa alınabilir.
  11. N

Bütçe yoksa kasa Enermax olarak da kalabilir tabi ama şahsen benim gönlüm bitfenixten yana.
  12. N

Alınabilir.Anakartı B650 yapın hemen ikinci seçenek.Ram kısmında da Kingston Beast 1x16 olanı seçin.Kalan parçalar güzel görünüyor. 1731939680 Hocam Kasayı Bitfenix yapın.SSD noktasında eğer sistemi özelleştirince daha ucuza gelmiyorsa ayrıyrtten alıp takabilirsiniz.B650M-R anakart var sistemde...
  13. N

27000 TL Sistem Tavsiyesi

Fiyat güzel geldi ama... Bilemiyorum piyasa çok oynak dün bugünü tutmuyor.
  14. N

Hangi kasayı almak mantıklı?

En mantıklısı mesut çevik gibi
  15. N

Rtx 4070 superli sistem buldum Alınır mı??

Shark 7a var gamegarajda ona bakın
  16. N

Pc hocası sistemi alınır mı ??

Bi tık tuzlu geldi fiyat.30 bin bandına çıkmışken daha iyi bir kart zorlanabilir.
  17. N

BÜTÇE ARTTI ANLIK 40K EN İYİ SİSTEM ARIYORUM

Ram Kingston Beast 32GB SSD de Kingston NV3 1TB seçilip alınır.
  18. N

20K DDR5 SİSTEM ALINABİLİRMİ?

Youtube kanallarının hazır sistem kampanyalarını yakalarsan belki...
  19. N

Max 30 31 Bin TL Hazır Sistem

Hocam ramler 32, 7500f'in ön bellek i5'ten daha fazla bu da oyunlarda avantaj.7600xt 4060ti dengi bir kart.Yani belki bi ufak altında kalıyor olabilir tam emin değilim.Ama Asus Dual serisi yani güzel bir soğutması da var.Soğutucu da var mis gibi.Yani sırf 4060ti için diğer sisteme değmez kesinlikle.
  20. N

Max 30 31 Bin TL Hazır Sistem

Bu sistem pek de uygun değil dostum haberin olsun. https://www.crtgamestore.com/pch-x2 Bu sisteme hemen çök derim hocam.Stok biterse indirim de gider.SSD kısmından Micron 2400 seçersen daha da tatlı olur.Başka bir özelleştirmeye gerek yok.
Top Bottom